News Flash:

Fata primarului a condus beata si a distrus masina Primariei

4 August 2015
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1
Un accident de circulatie, care a avut loc vineri noaptea in sensul giratoriu de la Biserica Invierea Domnului din Lugoj, a starnit controverse si nedumeriri. 
Fata primarului din Bethausen, Ioan Lihoni, la volanul unui autoturism VW Jetta, se deplasa pe strada Strada Episcop dr. Ioan Balan si s-a izbit de sensul giratoriu. Autoturismul a mai rulat peste 10 metri si s-a oprit intr-o scara de bloc de pe strada N. Balcescu, conform cetateanul.ro. 
Langa fata primarului mai era o fata, dar nu au fost ranite, insa autoturismul a suferit avarii grave. Baia de ulei s-a spart si uleiul s-a raspandit in locul unde s-a oprit. Din primele cercetari reiese ca proprietarul autoturismului este Primaria Bethausen. 
Politistii au testat soferita cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0,76 g/l alcool pur in aerul respirat. Tanara a fost condusa la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Martorii au declarat ca imediat dupa impact fata primarului si prietena ei au incuiat masina si au plecat. In jurul orei 5 dimineata si-a facut aparitia si Ioan Lihoni, primarul din Bethausen, care a ridicat masina de la locul accidentului. Masina era luata in leasing de Primarie.
Tanara fiica de primar, dar si Primaria s-au ales cu dosar penal. 

n balcescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006688 (s)