News Flash:

Farmacie jefuita de un militar, la Cluj

10 Octombrie 2016
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
politia timis
Un plutonier de la unitatea militara de rachete din Floresti a dat un atac la o farmacie si a incercat sa fure banii.   Militarul a intrat, sambata seara, intr-o farmacie din Constanta, a stropit-o pe farmacista cu benzina si a cerut sa ii dea banii. Atacatorul este cadru militar si ar fi avut nevoie disperata de bani pentru a-si plati creditul in franci elvetieni, scrie presa din Constanta.

 ”A intrat pur si simplu in farmacie, eu eram aplecata, imi faceam medicamentele si facturile la marfa pe care o primisem si dintr-o data a aruncat cu benzina, strigand, Stai, Stai, Stai!”, a povestit farmacista. Barbatul avea in mana o sticla de un litru de benzina cu care a stropit-o pe farmacista, podeaua si rafturile cu medicamente. ”Am inceput sa tip, am apasat pe butonul de panica si in momentul acela, baietii care erau afara m-au auzit si au venit dupa el, l-au alergat, l-au prins si au venit si agentii de paza”, a mai spus femeia.
Atacatorul ar fi spus ca ”vrea bani, ca are un credit in franci si trebuie sa il plateasca. Probabil a vrut sa-mi dea cu benzina pe fata, in ochi, sa nu mai vad si sa poata sa umble la bani, dar nu a apucat sa umble la bani”. Atacatorul a fost predat Politiei Municipale. Acesta are 34 de ani si este angajat in armata, avand grad de plutonier, la UM 01463 rachete Floresti-Cluj, fiind detasat la Constanta la unitatea militara din cartierul ”Km 5”, unde se afla si farmacia.

 El a recunoscut ca avea nevoie disperata de bani, avand datorii in franci elvetieni la banca.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar.

plutonier rachete floresti farmacie fure banii constanta benzina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008013 (s)