News Flash:

Familie intoxicata cu ciuperci la Hunedoara

26 Mai 2016
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
O familie formata din sase persoane, intre care patru copii cu varstele cuprinse intre doi si opt ani, a ajuns marti dupa-amiaza la Spitalul Judetean de Urgenta Deva fiind intoxicata cu ciuperci. 
Familia este din satul Archia, situat in imediata vecinatate a municipiului Deva, dintre cei sase membri ai acesteia cel mai grav bolnav fiind tatal. Copiii, trei fete si un baiat, prezentau semne de somnolenta. Cu totii au ramas la spital pentru ingrijiri medicale. 
"Copiii sunt in stare grava pentru ca sunt destul de mici. Erau somnolenti, dar reactionau la o serie de stimuli. Tatal este insa cel mai grav bolnav dintre toti membrii familiei. El a asteptat masinile Ambulantei si SMURD in strada, dar ulterior starea sa de sanatate s-a degradat rapid, devenind comatoasa", a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Deva, dr. Calin Dumitrescu. 
Pentru salvarea victimelor a fost formata o echipa de mai multi medici specializati pe urgente, boli interne, neurologice si pediatrie, care a examinat pacientii si va aplica procedurile necesare in asemenea cazuri. 
Medicii au dedus din ceea ce a reusit sa relateze mama copiilor ca ciupercile au fost culese in cursul zilei de marti, dupa care au fost gatite si mancate. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005411 (s)