News Flash:

Familie amenintata cu cutitul in propria casa, la Timisoara. Inauntru se aflau si 5 copii

12 Iunie 2019
665 Vizualizari | 0 Comentarii

Clipe de cosmar pentru o familie din Timisoara. Doi barbati au intrat in casa in care se aflau 5 copii, impreuna cu mama lor si un alt barbat si au inceput sa ii ameninte.

Cei doi, inarmati cu un baston telescopic si un cutit, ar fi intrat in casa familiei pentru a-si recupra o presupusa datorie. Fara sa tina cont ca in casa se aflau 5 copii, unul dintre barbati, in varsta de 40 de ani, a distrus tot ce i-a iesit in cale, cu ajutorul unui bastonului, in timp ce tanarul care il insotea, de 23 de ani, a scos un cutit cu care a inceput sa ameninte pe toata lumea. Intr-un final, cei doi au plecat din casa familiei, din cartierul Kuncz.

Totul s-a petrecut in seara zilei de 6 iunie, iar politistii i-au retinut pe cei doi abia 5 zile mai tarziu, in 11 iunie.

„In cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de santaj, violare de domiciliu si distrugere.

La data de 11.06.2019, in urma probatoriului administrat, fata de cei doi barbati s-a luat masura preventiva a retinerii pentru 24 de ore, fiind introdusi in Arestul IPJ Timis”, transmit reprezentantii Inspectoratului de Politie Timis.

Acum, cei doi barbati urmeaza sa ajunga in fata magistratilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, cu propunerea de arestare preventiva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004911 (s)