News Flash:

Familia tanarului ucis in Complexul Studentesc cere daune de un milion de euro

5 Septembrie 2015
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
tanar

Constantin Dumitru Joldescu s-a stins vinerea trecută, după aproape o săptămână în care a fost ținut în viață de aparate la clinica ATI din cadrul Spitalului Județean din Timișoara. Tânărul de 29 de ani a fost bătut cu bestialitate de patru indivizi, în noaptea de 22 spre 23 august, în fața unui club din campusul universitar.

„Nu înțelegem de ce reprezentanții clubului Happy neagă incidentul. Spun că nu din clubul lor a plecat totul. Că nu au avut nicio legătură. Dar pe imaginile de pe camerele lor de supraveghere se vede că, criminalii stăteau la masa de protocol. Erau puși pe scandal, scrie tion.ro. S-au luat de toată lumea care intra în club. Pe băieți îi împingeau, la fete le puneau mâna pe fund”, povestește unchiul băiatului omorât.

Familia lui Constantin Joldescu vrea acum pedepse cât mai mari pentru criminali. Mai mult, va cere schimbarea încadrării juridice din lovituri cauzatoare de moarte în omor.

„Nu suntem de acord cu încadrarea juridică a faptei. Ei sunt încadrați până acum la lovituri cauzatoare de moarte. Băiatul a fost încercuit și călcat efectiv în picioare. Din punctul meu de vedere vorbim despre omor. Modul în care au acționat indică clar faptul că ei au avut intenția de a ucide. Constantin Joldescu a plecat cu ambulanța de acolo în moarte clinică. Așteptăm raportul necropsiei, încă nu a fost întocmit. I-au fost aplicate lovituri numai în zona capului”, spune și Septimiu Secoban, avocatul familiei lui Constantin Joldescu.

Rudele tânărului se vor constitui parte civilă în proces și, pe lângă pedeapsa maximă, vor și cere daune însemnate criminalilor.

„Ne vom constitui parte civilă în proces și vom cere daune de un milion de euro”, mai adaugă Secoban.

La o săptămână după ce Constantin Joldescu a sfârșit pe patul de spital, criminalii lui au fost duși din nou la audieri, la parchet. Surse din cadrul anchetei povestesc că tinerii și-au recunoscut fapta. Mai mult, au dat detalii exacte despre modul în care și-au ucis victima. Cei patru le-au povestit procurorilor că, la un moment dat, victima ar fi încercat să se ridice de pe jos, însă unul dintre ei l-a lovit pe Constantin Joldescu cu piciorul în cap pentru a se asigura că l-a omorât.

Cât despre motivul pentru care l-au omorât în bătaie… Tânărul, susțin ei, i-ar fi înjurat după ce s-au ciocnit accidental la intrarea în club. Acest lucru nu este însă susținut de probele adunate până acum la dosar.


constantin joldescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004680 (s)