News Flash:

FABULOS! Un bibliotecar din Petrosani a inotat 12 ore fara incetare pentru o cauza nobila

10 Iunie 2016
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
avram iancu inot
Bibliotecarul Avram Iancu, din Petrosani, a incheiat cu succes, miercuri seara, cursa de 12 ore de inot continuu pe care si-a propus sa o faca la un bazin de inot din localitate pentru a veni in sprijinul persoanelor in varsta de la un centru de ingrijire a batranilor. 
'Dupa un lung efort am reusit sa termin cu bine cele 12 ore de inot caritabil pentru Asociatia 'Bunicii Vaii Jiului' ! Ma limitez acum la multumiri pentru cei 15 oameni care au venit special la bazinul de inot, pentru a fi alaturi de cauza si pentru a dona sume de bani', a scris Avram Iancu pe contul sau de socializare. 
Cunoscut ca primul roman care a incercat sa traverseze inot Canalul Manecii fara un costum de neopren, Iancu a inotat continuu 24 de kilometri. 
'M-am decis sa inot 12 ore, sa fac acest efort supraomenesc pentru a atrage atentia asupra nevoilor batranilor din centrul de ingrijire din Petrosani. Nu este o gluma. In Canalul Manecii am inotat 12 ore si jumatate, dar in conditii mult mai grele. Este un efort considerabil, va pot asigura', a declarat, inaintea startului, Avram Iancu. 
Pentru a rezista efortului, el s-a hranit cu banane si s-a hidratat in apa. 
Inotatorul din Petrosani a luat decizia de a-i ajuta pe batranii de la centrul de ingrijire din localitate, dupa ce a facut o vizita acolo. Institutia sociala este finantata prin grija parintelui Gabriel Bulf, din Petrosani, iar nevoile oamenilor care sunt cazati acolo sunt dintre cele mai diverse. 
Prin gestul sau, Avram Iancu a incercat sa stranga bani pentru Asociatia 'Bunicii Vaii Jiului', conturile fiind disponibile pe blogul inotatorului la adresa avramiancu.ro. 
Avram Iancu este cunoscut in Romania pentru faptul ca a incercat sa traverseze inot Canalul Manecii fara sa poarte un costum de neopren. Tentativele sale au esuat din cauza conditiilor meteo dificile si a marii extrem de reci, pe care le-a intampinat inotatorul din Petrosani, acesta fiind biruit de natura la cativa kilometri de malul francez. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006625 (s)