News Flash:

FABULOS! Tehnica simpla care te scapa de sforait

13 Noiembrie 2015
2128 Vizualizari | 0 Comentarii
sforaie
Acest material reprezinta o solutie eficienta impotriva sforaitului si a apneei insomn de cauza obstructiva. Este eficienta chiar si pentru persoanele care sforaie foarte tare.

Programul cuprinde o serie de exercitii eficiente, simple, de urmat pas cu pas si care dureaza aproximativ 3 minute.

Iti recomandam sa urmezi acest program, schimbarile putand fi observate chiar din prima seara!


Draga prietene,

Numele meu este Angela Keles, si sunt initiatoarea programului “Cum sa scapi de sforait si apnee”. Sunt cercetator in domeniul sanatatii naturiste. Am intentionat sa demarez un program care sa ii ajute pe oameni sa aiba un somn linistit.

Esti pe cale sa descoperi un remediu eficient impotriva sforaitului si apneei in somn de cauza obstructiva. Acest sistem este adresat unor oameni, care, ca si tine, incercau sa gaseasca un leac permanent impotriva sforaitului. Programul reprezinta de fapt o metoda alternativa pentru a-ti elimina sforaitul rapid si permanent. Nu conteaza care este cauza afectiunilor tale – fie ca ai tensiune prea mare din motive genetice, fie din cauza nivelului ridicat de colesterol, sau a supra-ponderabilitatii, a stresului sau din alte motive. Exercitiile pe care urmeaza sa le afli te pot ajuta! Mai mult decat atat, aceste exercitii…

Nu cauzeaza efecte secundare

Isi fac simtit efectul dupa o saptamana

Sunt eficiente pentru mai bine de 88,7% din cei care le incearca

Iti rapesc doar cateva minute zilnic

Nu e nevoie de suplimente nuntritive sau diete

Sunt atat de usor de facut incat oricine le poate incerca

Au rezultate permanente

Sforaitul va fi eliminat

Ce am descoperit este atat de usor, de simplu, dat atat de puternic incat m-a facut sa creez un program … care vindeca chiar si cei mai rai sforaitori permanent.

Vezi tu, chiar acum cativa ani si eu sufeream de aceeasi frustrare cauzata de nopti nedormite de care suferi si tu acum.

Sufeream de un caz sever de sforait.

In tinerete, eram foarte jenata si rusinata de problema mea. Imi aduc aminte cand mi-am tinut toti prietenii treji intr-o excursie de ski. Dupa prima noapte a trebuit sa dorm singura deoarece nimeni nu mai voia sa imparta o camera cu mine. Iti suna familiara situatia?

Dupa ce m-am casatorit am devenit disperat de problema mea (care intre timp devenise problema noastra). Am incercat totul, de la spray-uri, creme, pilule etc. Am incercat chiar si acele dispozitive ridicole. Nimic nu a functionat pentru cazul meu incurabil de sforait – si nu stiam nici macar de ce sforaitul meu nu vrea sa dispara!

La un moment dat am luat in considerare chiar si o operatie chirurgicala… Dar gandul de a lua o masura atat de serioasa si scumpa m-a speriat de moarte.

Asa ca am continuat sa sforai si sa-mi trezesc sotul de cateva ori pe noapte, uneori tinandu-l treaz pentru cateva ore.

Nu mai este nevoie sa spun ca aceasta problema incepuse sa ne afecteze si relatia, devenind un subiect dureros pentru noi. In final a trebuit sa incetam sa dormim impreuna si sa dormim separat, in camere diferite. M-am simtit trista si extrem de frustrata.

Stiam ca ceva trebuia sa se schimbe … chiar acum.

Am inceput sa ma documentez cat mai mult despre sforait. Devenisem chiar o experta in acest domeniu. Dar am aflat ca numai un procent mic din persoanele care sforaie pot fi vindecate de cate un leac individual. Din acest motiv exista atat de multe leacuri, deoarece exista foarte multe tipuri de sforait.

Apoi, intr-o zi s-a intamplat!

Eram intr-o excursie in Australia cu sotul si fiica mea. Aveam inchiriat un apartament cu 2 camere cu o priveliste catre plajele superbe ale Perth-ului. Sotul si fiica mea imparteau un dormitor, iar eu dormeam in camera alaturata. Era mai bine asa.

Oricum, eu ii explicam sotului meu cum sforaitul este cauzat de cate un tip de blocaj al cailor respiratorii … si ca orice leac era destinat inlaturarii acelui blocaj.

In orice caz, el se uita la mine si imi spune: “Asta lucrez eu mereu cu elevii mei.”

Nu stiam ce imi aud urechile!

Vezi tu, in acest moment trebuie sa iti explic ca sotul meu a fost in trecut un cantaret de muzica clasica … devenit profesor intre timp. El mi-a explicat ca, daca vrei sa canti bine, tot ce se afla inauntrul si in jurul cailor respiratorii trebuie sa fie deschis si puternic … Si ca asta isi invata el elevii sa faca in fiecare zi!

Am fost socata!

Total accidental, barbatul cu care eram casatorita de 5 ani, mi-a dezvaluit subit ca el si-a petrecut intreaga viata rezolvand problema pe care chiar eu, fara ajutorul doctorilor mei, o pot rezolva pentru cazul meu incurabil de sforait!

In urmatoarele cateva luni, sotul meu m-a invatat cateva exercitii pe care el le-a folosit cu elevii sai in ultimii ani.

Am vorbit cu doctori.

Am modificat exercitiile pentru a putea rezolva zona cu problema mea „particulara”.

Si am aflat exact ce functioneaza si ce nu functioneaza atunci cand vine vorba de deschiderea gatului … si de inlaturarea blocajelor care ma faceau sa sforai.

Am dormit ca un prunc dupa prima saptamana. Dupa numai 3 saptamani de exercitiu …

Mi-am vindecat sforaitul complet … permanent!

Probabil ca te intrebi ce sunt aceste exercitii si cum functioneaza ele pentru tine.

Asa ca iata metoda cea mai buna prin care iti pot arata cum, si de ce ele functioneaza.

Te voi lasa sa experimentezi acest leac unic impotriva sforaitului chiar acum, fara a risca vreun leu. Este atat de diferit.

Iti voi da un simplu exercitiu care iti va deschide gatul …si care va inlatura unul dintre cele mai des intalnite blocaje care cauzeaza sforaitul: Un maxilar inclestat.

Exercitiul pe care il vei face iti va arata imediat cat de simplu, cat de usor … si cat de eficient este sa incepi sa-ti intaresti acesti muschi, si sa iti deschizi caile respiratorii.


Un somn bun pe timp de noapte este foarte important asupra starii generale de sanatate si pentru functionarea in parametri normali a corpului nostru de-alungul zilei. Fara un somn regulat, odihnitor, actionam cu mult mai putina eficienta, devenimi iritabili si avem probleme in concentrare. Privarea persistenta de somn cauzeaza deasemeni stres, care la randul sau cauzeaza un sumar semnificativ de afectiuni.

Sforaitul produce niste tulburari de somn atat pentru persoana care sforaie cat si pentru partener. Sforaitul este un semn al obstructiei partiale a respiratiei in timpul somnului, dar la fel poate fi un simptom al unei afectiuni mult mai grave, cum este apneea obstructiva.

In timp ce o persoana este treaza (starea de veghe), muschii gatului mentin activ un pasaj prin care aerul sa circule usor. In timpul somnului aceste structuri se relaxeaza. La persoanele sanatoase, acest canal ramane deschis astfel incat aerul sa circule liber spre plamani. Insa pentru persoanele care sforaie, limba cade spre acest canal, ceea ce produce ingustarea lui. Aerul care trece prin acest canal ingustat produce niste vibratii ale tesutului, de aceea se produc si sunetele specifice sforaitului.


Pur si simplu inchide gura si prefa-te ca mesteci guma. Mesteca asa cate un minut.

Pentru a face acest exercitiu corect asigura-te ca molarii tai se despart putin, iar apoi se ating. Tine minte insa ca buzele tale trebuie sa fie lipite in tot acest timp.

Acest exercitiu este destul de usor, deoarece tu de fapt nu mesteci nimic, lucru care insa nu te va impiedica sa resimti ceva dureri la inceputul procesului. Ia-o incet. Mesteca mai putin timp la inceput, iar apoi sporeste durata pentru un exercitiu mai bun.


Poti scoate un sunet de genul “mmm” in timp ce mesteci. Acest sunet iti va deschide gatul mai bine. Acest sunet nu este absolut obligatoriu, dar va spori eficacitatea acestui exercitiu.

Acest tesut pe care il contractezi este tesutul slab pe care il vei simti cum iti va deschide caile respiratorii.

Muschii pe care ii simti acum contractandu-se in fundul gatului tau sunt una dintre principalele zone problema ale sforaitului tau. Daca i-ai simtit deschizandu-se, atunci …



TOCMAI AI DEMONSTRAT UNUL DINTRE CEI 24 DE PASI AI PROGRAMULUI SOMN LINISTIT!

Aceste exercitii functioneaza intrucat ataca exact sursa problemei si anume blocajul cailor respiratorii.

Cand caile respiratorii sunt obstructionate, aerul intampina dificultati in a intra in plamani, si atunci cand strabate aceasta portiune obstructionata se produc asa-numite vibratii, care la randul lor cauzeaza sforaitul.

Cea mai grava problema legata de sforait este ca acesta are adesea 2, sau 3 cauze – si aceasta combinatie de blocaje ale cailor respiratorii determina incurabilitatea.

Acest program este de fapt abordare holistica si trateaza de la radacina fiecare problema in parte.

IN DOAR 3 MINUTE PE ZI, ACEST PROGRAM TE VA INVATA CUM SA:

Iti intaresti limba pentru a o impiedica sa iti blocheze gatul … o problema foarte comuna a persoanelor care sforaie, si o metoda de respiratie foarte periculoasa si nesanatoasa in timpul somnului.

Cele 3 exercitii foarte puternice care ajuta la degajarea unui gat ingust.

Cum sa aflii rapid daca ai vreun blocaj in nasul tau, si doua exercitii care sa te ajute sa te vindeci.

Singurul lucru important pe care trebuie sa-l cunosti despre un maxilar slab care te face sa sforai … foarte grav.

Adevaratul motiv pentru care “palatul moale” (acea bucata de tesut micut care atarna in gatul tau) poate incepe sa vibreze ca un steag in vant, facandu-te sa sforai toata noaptea … si de ce purtarea unui dispozitiv special nu te va ajuta deloc!

O limba, un gat sau un maxilar slab vor duce la blocaje ale cailor respiratorii.

Dupa acestea, cele mai multe plangeri vin din zona nasului si a “palatului moale”. Impreuna, acestea sunt cele mai comune 5 cauze ale sforaitului Asadar iti prezentam 24 de exercitii scurte care vor vindeca rapid aceste cauze de la radacina.

MOTIVUL PENTRU CARE ACESTE EXERCITII FUNCTIONEAZA …

… este deoarece ele sunt direct tintite catre “muschii mai slabi”, care iti blocheaza caile respiratorii … in loc sa le elimine (ca in cazul operatiilor chirurgicale) sau sa le dea la o parte (ca acele dispozitive ridicole si nebunesti pe care esti fortat sa le porti cand dormi).

Aceste dispozitive, pe langa faptul ca sunt ineficiente si inconfortabile, sunt si foarte periculoase! Nu trebuie sa iti mai spun ca nici o interventie chirurgicala nu este fara risc, dar in realitate … cel mai mare risc al interventiilor chirurgicale este acela de a le accepta…

Si acestea nu vindeca absolut nimic!

Acest program meu mai intai diagnosticheaza problema ta, iar apoi iti furnizeaza niste solutii simple, pas cu pas, menit sa anihileze sursele sforaitului.

Uite aici cateva lucruri pe care le vei descoperi in programul meu:

Cel mai important si mai putin cunoscut exercitiu de respiratie care va schimba modul in care respiri zilnic … si care inlatura tensiunea care iti blocheaza gatul si te face sa sforai.

O modalitate usoara prin care poti mima cascatul succesiv … care iti deschide gatul complet.

Cele mai eficiente 2 pozitii de dormit care diminueaza sansele de a sforai cu peste 90% inca din prima seara in care le vei incerca.

Ce poti sa faci cu un capac de la o sticla de suc si cu un ziar … idee ce-ti va deschide gatul in doar 2 minute (metoda folosita si de cantareti profesionisti – vei fi uimit de senzatia pe care o vei avea!)

Modul in care 3 perne in plus, folosite corect, iti pot deschide caile respiratorii instantaneu si te pot ajuta sa scapi de sforait.

Un exercitiu de 15 minute de neasteptat care te poate ajuta sa scapi de tensiunea psihica si care va inlatura tensiunea fizica din muschii gatului tau … si care va alunga sforaitul tau de fiecare data cand il vei urma.

Singurele 3 exercitii ciudate de intarire a muschilor limbii, care vindeca majoritatea sforaitorilor … chiar daca nu urmezi nici un alt exercitiu.

Cum aceste simple exercitii pot trata probleme grave de sforait cum este apneea (acest exercitiu este atat de puternic incat mi-a vindecat apneea din prima saptamana … totusi, daca suferi de apnee, ar trebui sa consulti si un doctor. Eu am facut-o!).

Acestea sunt doar varful iceberg-ului … si sunt doar o parte dintr-un ghid complet, pas cu pas care te va ajuta sa scapi de sforait prin 24 de exercitii pe care le poti folosi.

Nu trebuie sa le folosesti pe toate. De fapt, am inclus o introducere care te lasa sa iti diagnostichezi blocajele in doar 3 minute.

Dupa aceea, poti alege din 7 programe diferite in functie de timpul pe care il poti acorda acestor exercitii zilnic, chiar daca ai doar 3 minute pe zi disponibile.

Ghidul este ilustrat complet asa ca exercitiile sunt foarte clare. Efectiv acest program te tine de mana pe tot parcursul sau si se asigura ca faci totul asa cum trebuie. Si daca vei face asta, iti promit ca vei avea rezultate bune inca din prima seara, si ca iti vei vindeca sforaitul permanent in doar 2 – 4 saptamani.

Mai multe detalii pe fara-sforait.com 

sanatatii naturiste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006280 (s)