News Flash:

FABULOS! Praful care trateaza negii, hemoroizii, guturaiul, tusea si alte multe probleme de sanatate

4 Noiembrie 2015
3439 Vizualizari | 2 Comentarii
praf neg
Leacuri cu bicarbonat de sodiu pentru...
Tusea - Pune o lingurita cu bicarbonat intr-un pahar cu lapte si bea-l fierbinte, inainte de culcare.

Negi - Prepara o pasta din bicarbonat de sodiu si ulei de ricin. Unge locul respectiv de 2-3 ori pe zi sau aplica un pansament cu crema.

Hemoroizi - Taie 4-5 radacini de hrean si pune intr-un vas cu 1,5 l de apa. Pune la foc si fierbe 4-5 minute. Trage vasul deoparte si adauga, putin cate putin, 5 linguri de bicarbonat. Acopera cu un carton si fa in centru o gaura! Pune vasul pe un scaunel. Asaza-te deasupra astfel ca locul bolnav sa se incalzeasca cu vaporii de apa degajati prin gaura din hartie. Poti inveli vasul cu o patura, astfel ca apa sa se raceasca mai greu. Urmeaza tratamentul timp de 7 seri la rand.  

Guturai - Prepara picaturi de nas din bicarbonat dizolvat in apa distilata. Pune un varf de cutit intr-un pahar cu apa. Picura in nari cateva pipete de solutie si dupa un minut curata nasul.  Repeta procedura de 2-3 ori pe zi.

Aritmie cardiaca - Poti opri palpitatiile administrand  ½ lingurita de bicarbonat diluat in apa. 

Transpiratie - Inainte de efort fizic, sterge regiunea axilara cu un tampon de vata inmuiat in solutie de bicarbonat de sodium, care are efectul de a neutraliza acizii din transpiratie responsabili de degajarea mirosului neplacut.

Dureri de gat - De 5-6 ori pe zi, fa gargara cu solutie de bicarbonat, 2 lingurite la un pahar cu apa calda. 

Ulcer stomacal - Cand nu ai alte medicamente la indemana, poti scapa de dureri folosind solutie de bicarbonate, care neutralizeaza surplusul de acid din stomac. Atentie insa! Folosit in exces, are efect invers: se mareste cantitatea acidului secretat in stomac si se degaja bioxid de carbon, care creeaza alte ulceratii.  

tusea - negi - hemoroizi - guturai - transpiratie -
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006333 (s)