News Flash:

FABULOS! Nu stiai asta despre hrean

22 Ianuarie 2016
14342 Vizualizari | 0 Comentarii
hrean cu miere2
Ca orice alt condiment si hreanul are beneficiile sale de sanatate. El ajuta la:


-tuse


-raceli


-sinuzita


-febra fanului


-colici la adulti


-intareste muschii si articulatiile

-reumatism

-probleme ale tractului urinar

-risc redus de dezvoltare a diferite tipuri de cancer si altele

Hreanul este extrem de bogat in vitamina C, vitamine din complexul B, potasiu, calciu, fier si multe alte elemente importante. Atunci cand este combinat cu proprietatile benefice ale mierii si lamaii, aceste trei componente pot fi preparate pentru diverse suplimente alimentare care pot ajuta la eliminarea excesului de greutate sau la probleme de sanatate.

Va impartasim cateva retete care va vor ajuta sa scapati de raceala si sa fiti mereu in forma:

Pierdeti in greutate de hrean

Intr-un procesor de alimente pisati 125 g hrean, 3 lamai cu coaja si se adauga 3 linguri de miere. Daca nu aveti un procesor de alimente, trebuie sa dati lamaia fin printr-o razatoare, la fel si hreanul.

Se amesteca bine ingredientele, se pun intr-un borcan si se pastreaza in frigider. Se ia de doua ori pe zi cate o lingurita din acest amestec magic. Pentru a avea rezultate vizibile ar trebui sa luati cel putin 2 saptamani.

Hrean pentru o inima sanatoasa si o buna circulatie

Aveti nevoie de: 5 linguri de suc de morcov, 5 linguri de hrean ras, 3 linguri suc de lamaie, 2 cesti de miere. Se amesteca toate ingredientele si pune amestecul intr-un vas care poate fi depozitat in frigider. Luati din acest amestec in fiecare zi, de trei ori cate o lingura.

Ceaiul de hrean consolideaza plamanii
 

In 200 ml de apa clocotita se fierbe o lingura de hrean ras. Lasati deoparte aproximativ 5 minute. Impartiti ceaiul in trei doze si se bea de trei ori pe zi. Inainte de fiecare consum se incalzeste putin.


Hrean impotriva racelilor

Veti avea nevoie de o radacina de hrean, suc proaspat de lamaie. Se da prin razatoare radacina de hrean si se adauga suc proaspat de lamaie. Puneti amestecul intr-un borcan si se pastreaza in frigider aproximativ 8-12 ore. Apoi, se ia cate o lingura de mai multe ori pe zi, intre mese.

-reumatism
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005082 (s)