News Flash:

FABULOS! Interzis in centrul Timisoarei, Corul regal din Olanda a cantat in aeroport - VIDEO

26 August 2015
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
Corul Regal Venlona
Corul regal din Olanda a fost impiedicat de niste politisti zelosi, sa sustina un concert, in centrul Timisoarei, a cantat marti, pe aeroport.
Cei 100 de muzicieni si familiile lor au inchiriat un avion intreg ca sa se poata intoarce acasa in Olanda. Inainte sa se imbarce, au tinut sa ii incante pentru ultima data pe cei prezenti in aeroport cu cateva melodii, pe care nu au avut ocazia sa le cante sambata in centrul Timisoarei.
Wim Schepers, dirijor: "Am cantat doua cantece si dintr-o data au venit doi politisti si ne-au spus ca este interzis, nu puteti canta aici. Cred ca ocazia sa cantam aici inainte sa decolam este buna."
Weekendul trecut, politistii locali le-au interzis muzicienilor sa cante fara autorizatie. Scandalul a provocat valva, mai ales ca membrii corului sustin asemenea spectacole in multe capitale europene. Acum, autoritatile regreta incidentul, scrie stirileprotv.ro.
Dana Seracin, purtator de cuvant Politia Locala Timisoara: "Zona centrala a municipiului Timisoara fiind una de importanta istorica s-a stabilit ca orice manifestare care are lor in acest perimetrul sa fie aprobata in cadrul rimariei. Regretam situatia creata si speram ca pe viitor sa fie solicitat avizul comisiei de ordine publica pentru orice fel de manifestare."
Astazi calatorii care asteptau sa se imbarce in avioane s-au putut bucura de muzica inedita.
Reporter: V-a incantat sa auziti asa ceva in aeroport?
Calator: Extraordinar! E ceva nou!
Reporter: V-a placut?
Calator: Am ramas cu o parere extraordinara!"
In ciuda incidentului, membrii corului promit sa se intoarca in Romania.

Galerie Video


centrul timisoarei aeroport wim schepers
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004906 (s)