News Flash:

FABULOS! Iata cate boli poti vindeca cu bors de casa

19 Februarie 2016
31029 Vizualizari | 0 Comentarii
bors
Utilizat in mod deosebit la acrirea ciorbelor, borsul de casa are numeroasebeneficii pentru sanatate. In plus, datorita proprietatilor sale poate fi folosit cu succes ti in curele de slabire.

1.    Leac impotriva mahmurelii

Borsul se formeaza in urma fermentatiei taratelor de grau. Acest produs natural contine vitamina C, complexul de vitamine B, minerale si are capacitatea de a te trezi din betie. Astfel, daca ai exagerat cu alcoolul, bea 1 litru de bors de putina pentru a scapa de ameteala, durerea de cap si de senzatia de voma. Fa acest lucru si a doua zi.

2.    Tine la distanta bolile respiratorii

Consumul de bors in fiecare zi ajuta in tratarea bronsitei, a astmului si a sinuzitei. In plus, acest remediu previne aparitia complicatiilor. Cura cu bors se tine 3 saptamani, in care se beau 2 cani de bors, cu 15 minute inainte de masa, potrivit clicksanatate.ro.

3.    Alunga oboseala

Daca te simti epuizat si fara chef de viata, bea jumatate de litru de bors dintr-o data, pentru revigorarea rapida a organismului. In plus, daca vrei sa fii in forma, bea 250 ml de bors cu un sfert de ora inainte de fiecare masa principala, 20 de zile. Fa o pauza de 7 zile, dupa care repeta cura.

4.    Te scapa de durerile de cap

Daca migrenele nu-ti dau pace si te simti si ametit, bea un litru de bors in decursul unei zile. Este bine ca acest remediu sa fie insotit si de masarea tamplelor cu otet de mere.

5.    Te ajuta sa slabesti

Borsul de putina iti vine in ajutor si daca te lupti cu kilogramele in plus. Daca vrei sa slabesti, bea 7 zile la rand, un tonic pe care ti-l poti prepara chiar la tine acasa. Pune intr-un vas incapator 500 ml bors proaspat, 2 litri de apa plata, zeama de la o lamaie si 3 linguri de miere. Amesteca bine ingredientele si apoi toarna amestecul in sticle, pe care le tii la temperatura camerei. Bea 500 de ml in fiecare zi. Vei vedea primele rezultate dupa 3-4 zile.

6.    Calmeaza crizele de fiere

Daca ai dureri abdominale, ti-e greata, te simti balonat si ai senzatia de „gura amara“ este posibil sa suferi o criza de fiere. Poti sa scapi de aceste simptome daca bei pe stomacul gol o cana cu bors de putina, cu 15 minute inainte de masa.

7.    Tine glicemia sub control

O cana de bors consumata inaintea meselor principale regleaza nivelul glicemiei. In plus, leacul este indicat si persoanelor care se afla in convalescenta.

beneficii sanatate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005309 (s)