News Flash:

FABULOS! Iata cat de utila poate fi apa ramasa dupa fierberea pastelor. Nu o vei mai arunca!

22 Ianuarie 2017
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
fierbe paste
Toata lumea iubeste pastele, indiferent ca este vorba de spaghete, rigatoni sau tagliatelle. Este un fel de mancare apetisant si multi oameni nu ii pot rezista. Pastele sunt o mancare usor si rapid de facut. Tot ce trebuie sa faci ca sa pregatesti pastele este sa pui niste apa la fiert, sa adaugi niste sare, apoi pastele. Totusi, toata lumea arunca apa in care fierb acestea, fara sa stie cat de utila este, de fapt!
Trebuie sa stiti ca acest lucru este gresit. De fapt, acest lichid este foarte util si in acest articol va vom prezenta cateva moduri in care puteti folosi apa de la paste.

Pentru  sosuri 
Acest lichid este accesoriul perfect ca imbina toate ingredientele. Ofera o textura mai fina sosului.

Pentru par
Daca aveti parul deteriorat si uscat,apa de la paste va poate ajuta sa imbunatatiti calitatea parului.Trebuie doar sa masati parul cu apa de la paste.Dupa tratament,asigurati-va ca spalati parul cu sampon.

Pentru gatit
Puteti utiliza apa de la paste pentru a gati alte produse alimentare prin tratarea cu abur. Cea mai buna parte este ca este foarte economic, reduce timpul de gatire.

Pentru aluatul de pizza si panificatie
Dupa cum stiti, toate aluaturile framantate cu drojdie au nevoie de lichid si sare. Apa de la paste este cea mai buna solutie.Tot ce trebuie sa faceti este sa folositi o parte din apa de la paste la framantarea aluatului.

Intensifica proprietatile legumelor
Mazarea, lintea, fasolea si tot felul de leguminoase sunt extreme de benefice pentru sistemul nostru imunitar. Ei bine, trebuie sa stiti ca inmuiate in apa de la paste,aceste legume sunt mai benefice.

Tratament pentru flori
Apa de la paste este bogata in nutrienti, asa ca va fi extrem de benefica plantelor tale. Uda florile cu apa de la paste dupa ce s-a racit.

Relaxare pentru picioare
Pentru cei care au picioarele umflate si dureroase,apa de la paste este cea mai buna solutie pentru tratarea acestor probleme. Scufundati picioarele in apa calda ramasa de la paste.

pentru sosuri pentru par pentru gatit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004868 (s)