News Flash:

FABULOS! CSM Bucuresti a castigat Cupa Challenge la volei feminin

4 Aprilie 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
volei csm
Echipa de volei feminin CSM Bucuresti a castigat, duminica, Cupa Challenge, dupa victoria cu formatia turca Trabzon Idman Ocagi, in deplasare, scor 3-1, in returul finalei.
Echipa sustinuta de Primaria Capitalei s-a impus in Turcia cu 3:1 la seturi (25-23, 25-13, 20-25, 25-20). In partida tur, desfasurata la mijlocul saptamanii in Romania, echipa pregatita de Francois Salvagni se impusese tot cu 3-1.
CSM Bucuresti s-a prezentat in Turcia cu urmatoarea echipa: Bacsis, Tataru, Ozun, Majstorovic, Rosca, Pincerato, Carbuneanu, Fales, Karakasheva, Pihlajamaki, Ruzzini, Susic.
Jasna Majstorovic a fost cea mai buna jucatoare a noastra, cu 19 puncte. De la CSM s-au mai remarcat Roxana Bacsis, cu 14 puncte, si finlandeza Laura Pihlajamaki, 13 puncte.
CSM Bucuresti a castigat primul trofeu european la nivel de cluburi din istoria voleiului feminin. In semifinale si in finala, echipa din Romania a reusit sa bata de patru ori din tot atatea ocazii echipele turce Bursa, respectiv Trabzon. De remarcat faptul ca Turcia este numarul 1 in Europa la nivel de cluburi, a avut reprezentanta si in finala CEV (a doua competitie europeana ca valoare) si are si doua echipe calificate in turneul Final 4 al Ligii Campionilor, noteaza ProSport.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006260 (s)