News Flash:

FABULOS! Ce se intampla daca te ungi pe fata cu zeama de lamaie

23 Noiembrie 2015
4986 Vizualizari | 0 Comentarii
zeama de lamaie
Deschide parul la culoare

Peroxidul este inamicul parului, asa ca daca il vrei mai deschis la culoare poti apela la… lamaie! Cand te pregatesti sa mergi la plaja, in parc sau oriunde stai in soare mai mult de 30 de minute, stoarce o lamaie si da-ti cu zeama pe par. Acidul activat de soare iti deschide suvitele la culoare. Nu te astepta la efecte uimitoare de prima oara, dar daca faci asta de 4-5 ori, vei vedea diferenta, scrie avantaje.ro.

Tonic pentru piele

Amesteca doua-trei picaturi de ulei de arbore de ceai cu cateva picaturi de zeama de lamaie proaspat stoarsa si apa distilata. Toarna cate putin pe dischete demachiante si vei vedea cum amestecul curata pielea si iti inchide porii. Foloseste tonicul dupa ce te demachiezi si inainte sa te dai cu crema hidratanta.

Curata pielea in profunzime

Daca amesteci cateva lingurite de apa de cocos cu cateva picaturi de zeama de lamaie, cocosul iti va hidrata pielea, in timp ce lamaia o va curata in profunzime si o va face stralucitoare.

Trateaza acneea

Sucul de lamaie este antibacterian si poate ajuta la tratarea acneei. Ai nevoie de zeama unei singure felii de lamaie, cu care sa te stergi pe fata. Toarna zeama pe o discheta demachianta si fa acest tratament de doua ori pe saptamana.

Albeste dintii

Deja stii ca bicarbonatul de sodiu iti curata dintii, pentru ca este grunjos. Daca faci o pasta de bicarbonat de sodiu cu zeama de lamaie, amestescul ii va albi mult mai repede.
Deschide pielea la culoare

Zonele unde pielea este mai uscata si in exces – pe genunchi sau pe coate, de exemplu – are tendinta sa se inchida la culoare. Daca le clatesti cu zeama de lamaie, pielea va reveni la culoarea normala. Nu uita sa folosesti apoi si o crema hidratanta, ca sa inmoi pielea.

Albeste unghiile

Atunci cand folosesti o oja mai veche, unghiile se ingalbenesc. Cu zeama de lamaie le poti aduce la culoarea normala. Pur si simplu freaca-le cu o periuta de dinti moale, inmuiata in zeama de lamaie.

Exfoliaza buzele

Inainte de culcare, umezeste-ti buzele cu un pic de zeama de lamaie, pe care o speli abia de dimineata, cand te trezesti. Acidul citric exfoliaza celulele moarte. Totusi, nu folosi aceasta metoda daca ai buzele foarte uscate si chiar crapate, pentru ca te vor ustura si se vor inflama.

Elimina excesul de sebum

Vara mai ales, pielea este mai lucioasa din cauza caldurii si a excesului de sebum. Daca iti cureti pielea cu un pic de vata inmuiata in suc de lamaie nu vei mai avea aceasta problema.

Indeparteaza petele de pe piele

Stii petele acelea inchise la culoare care raman pe piele daca ai cosuri sau daca te-ai ranit? Ei bine, le poti readuce la culoarea pielii tot cu ajutorul lamaii. Trebuie doar sa le cureti cu zeama proaspat stoarsa de cateva ori.

trateaza acneea albeste dintii albeste unghiile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006381 (s)