News Flash:

FABULOS! Ce se intampla daca te ungi pe fata cu smantana

27 Octombrie 2015
1905 Vizualizari | 0 Comentarii
smantana pe fata
Femeile si chiar barbatii folosesc tot felul de retete naturale pentru a avea un ten cat mai frumos si curat.
Gratie smantanii veti scapa de problema tenurilor patate sau a celor palide si ofilite. Retetele indicate in acest sens sunt urmatoarele:
- Pentru ten patat - doua lingurite cu smantana si o lingurita cu zeama de lamaie.
- Pentru ten ofilit - amestecati o lingura cu smantana cu miezul unei banane foarte coapte si sucul de la o jumatate de portocala.
- Pentru puncte negre - realizeaza o pasta din malai si smantana. Intinde compozitia pe fata si, cu ajutorul degetelor, maseaza prin miscari circulare timp de 5 minute. Insista in special in zona fruntii, a nasului si a obrajilor (zona T). Dupa ce ai terminat, clateste cu apa. Astfel, scapi atat de punctele negre inestetice, cat si de celulele moarte de pe fata.
-- Pentru orice tip de ten - ai nevoie de jumatate dintr-o banana bine coapta zdrobita si amestecata cu o lingura sau doua de smantana. Se intinde pasta cea dulce pe toata fata, pe gat si decolteu si se lasa la odihna vreo 20-30 minute. Nu astepta sa se usuce pentru ca nu se va intampla. Clateste apoi cu apa calduta si admira-ti tenul hranit si luminos. Aplica o crema hidratanta bio si gata.
Daca esti fumatoare, un prim remediu pentru refacerea tonusului pielei faciale este aplicarea unei masti facute din fructe de crusin si smantana. Amesteca fructele de crusin cu o lingura de smantana, aplica amestecul pe fata si lasa-l asa timp de 15 minute. Pentru a da rezultate, trebuie sa faci aceasta masca de 2-3 ori pe saptamana. De asemenea, poti sa amesteci foi de aloe vera cu miere si sa intinzi amestecul pe fata si gat. Si o masca facuta din morcov si curmale te ajuta, pentru ca sunt bogate in antioxidanti si beta-caroteni care sunt esentiali pentru tenul unei fumatoare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006571 (s)