News Flash:

FABULOS! Ce se intampla daca te ungi pe fata cu o pasta din bicarbonat de sodiu

6 Octombrie 2015
7286 Vizualizari | 0 Comentarii
bicarbonat
Bicarbonatul de sodiu are multiple beneficii pentru piele. Intre altele, acest ingredient poate fi folosit si ca tratament pentru acneea de pe fata si frunte. 

Daca ai probleme cu acneea, amesteca bicarbonat de sodiu cu putina apa caldapana devine o pasta. Aplic-o pe zonele cu probleme si las-o sa actioneze timp de 10 minute. Functioneaza foarte repede!

Iata si alte intrebuintari cosmetice ale bicarbonatului de sodiu: 

Exfoliant pentru fata

Bocarbonatul de sodiu este un exfoliant excelent! Amesteca in palma cu putina apa si curata-ti bine fata pentru a indeparta celulele moarte. 

Exfoliant pentru unghii

Data viitoare cand iti faci manichiura, freaca-ti unghile cu o periuta cu bicarbonat de sodiu. Unghiile tale vor arata mult mai bine de acum inainte.

Sampon uscat

Daca ai ramas fara sampon uscat sau esti pe fuga si nu ai timp sa iti speli parul, bicarbonatul de sodiu iti vine in ajutor! Presara-l cu grija la radacina parului, piaptana-te, aranjeaza-ti parul si esti gata de plecare! 

Tratament pentru muscaturile de insecte

Una dintre cele mai mari probleme ale verii sunt tantarii! Pentru a scapa de mancarimi, fa o pasta din bicarbonat de sodiu si apa si aplic-o ca pe o alifie pe locul afectat. 

pasta sampon uscat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006501 (s)