News Flash:

FABULOS! Angela Similea arata la 68 de ani ca la 45!

25 Ianuarie 2015
2944 Vizualizari | 0 Comentarii
Angela Similea e apreciata pentru felul in care reuseste sa arate la varsta ei!Cantareata de 68 de ani, isi mentine greutatea, iar chipul ei arata ca in tinerete. Desigur, ea foloseste masti si creme costisitoare, insa nu trebuie neglijat aportul operatiilor estetice.
 

Angela Similea, una dintre cele mai iubite aparitii de pe scena muzicala romaneasca din anii ’70 si ’80, arata la fel de bine ca in tinerete, varsta nu si-a pus amprenta pe chipul ei, asta chiar daca are 68 de ani. Angela Similea a fost intotdeauna apreciata felul in care se prezinta, mereu pusa la punct, eleganta si cocheta. Secretul tenului ei impecabil nu consta numai in ingrijirea excesiva, fiind si rezultatul "bisturiului magic" al unui medic estetician. Specialistii chestionati  de WOWbiz.ro sustin ca Angela Similea a apelat la injectii cu acid hialuronic pentru a-si estompa ridurile, dar si la altfel de interventii, scrie WOWbiz.ro.

“In imagine, pielea de la nivelul fetei arata bine. Probabil ridurile perioculare au fost corectate cu toxina botulinica, iar la nivelul obrajilor au fost introduse substante de umplere. Pentru ca pielea sa aibe un aspect tanar si luminos, si stilul de viata conteaza foarte mult, cu respectarea orelor de somn, renuntarea la fumat, hidratarea corespunzatoare, activitate fizica constanta, renuntarea expunerii la soare, plus ingrijirea pielii cu produse adecvate tipului de piele”, a explicat, pentru WOWbiz.ro, dr. Tatiana Tarciatu, medic dermato-venerolog Clinica Romgermed Tineretului.

angela similea cantareata tatiana tarciatu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004993 (s)