News Flash:

EXPLOZIV! Bianca Dragusanu RUPE TACEREA! Cel mai dotat barbat din viata ei...

14 Ianuarie 2017
2790 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca dragusanu sezy
Bianca Dragusanu a fost invitata la o emisiune de televiziune, unde a dezvaluit detalii despre viata ei amoroasa. Vedeta a raspuns la intrebarea: "Care a fost cel mai dotat barbat din viata ta?".
Dupa ce s-a iubit cu Victor Slav, Adi Cristea si Catalin Botezatu, multi erau curiosi sa afle cine este cel mai dotat dintre ei. Bianca Dragusanu nu a vrut sa dea un nume, dar a explicat ce intelege ea prin "dotat".
"Un barbat frumos, inteligent, capabil sa ma iubeasca si sa ma accepte asa cum sunt. Pentru mine asta inseamna sa fii dotat. Cu siguranta in viata mea urmatorul barbat va fi la fel sau cel putin mult peste toate asteptarile mele", a declarat Bianca Dragusanu, miercuri, intr-o emisiune de la Kanal D.
Mai mult, Bianca a fost intrebata a impartit vreodata un barbat cu alta femeie in acelasi timp, iar raspunsul ei a fost: "Intotdeauna. Nu am stiut. Am aflat pe urma. Oricum in momentul in care am aflat, la revedere. Nu mi s-a intamplat sa paruiesc nicio femeie. Cred ca sunt suficient de matura cat sa fiu cerebrala si foarte rationala cat sa nu ma compromit in niciun fel".

bianca dragusanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006135 (s)