News Flash:

Eveniment de exceptie la Timisoara. Ultimle pregatiri pentru Salonul International de Inventii si Inovatii "Traian Vuia"

4 Iunie 2015
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Salonul International de Inventii si Inovatii Traian Vuia
Peste 150 de idei care mai de care mai interesante, dar si inventii care au ajuns deja sa produca rezultate comercializabile vor fi prezentate in primul salon de specialitate care va avea loc la Timisoara. Salonul International de Inventii si Inovatii „Traian Vuia” isi asteapta vizitatorii in perioada 11 – 13 iunie, la Casa Tineretului din Timisoara.
Timp de trei zile, in orasul de pe Bega vor fi adunate intr-un singur loc tot ceea ce Romania mai bun in domeniul ideilor noi cu aplicabilitate in cele mai diferite domenii. Organizator este Societatea Inventatorilor din Banat.
„Vom avea peste 150 de inventatori prezenti la eveniment. Pe langa participantii din Romania vor fi invitati din Belarus, Moldova, Ungaria si Serbia. Vor fi proiecte dintre cele mai interesante. Sunt multe din domeniul medicinei, din domeniul agricol, zootehnic, dar si din domenii tehnice. Una dintre cele mai interesante inventii este adusa de un reprezentant al Serbiei, care va prezenta un sistem de economisire a utilizarii energiei electrice”, am aflat de la Remi Radulescu, inventatorul timisorean care a avut initiativa acestui salon.
Pe langa expozitia care va fi gazduita de parterul Casei Tineretului, la primul etaj va fi o alta miniexpozitie unde vor fi prezentate inventii care au ajuns deja la etapa comerciala si vor fi oferite spre cumparare produse care si-au dovedit deja utilitatea.
„Nu este o premiera pentru Romania, sunt asemenea Saloane in Bucuresti, Iasi sau Cluj. Doar la Timisoara este o premiera. Cu acest eveniment noi ne propunem sa sustinem si candidatura Timisoarei la titlul de Capitala Culturala Europeana”, am mai aflat de la Remi Radulescu.
Salonul va fi deschis in cele trei zile intre orele 9 si 18. Intrarea vizitatorilor este gratuita. La fel, si standurile au fost oferite gratuit participantilor.

remi radulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004652 (s)