News Flash:

Eveniment de exceptie, joi, la Biblioteca Centrala Universitara „Eugen Todoran”

20 Ianuarie 2015
1319 Vizualizari | 0 Comentarii
Wolfgang Glemser
Iubitorii de muzica sunt asteptati la un concert inedit in compania lui Wolfgang Glemser. Este vorba despre o serata de pian, iar din repertoriu nu vor lipsi compozitii spectaculoase, care vor impresiona cu siguranta publicul.
Evenimentul va avea loc pe 22 ianuarie, la Biblioteca Centrala Universitara „Eugen Todoran”. In spatele concertului se afla Centrul Cultural German, care si-a propus sa-l aduca si la Timisoara pe stralucitul artist Wolfgang Glemser. Acesta se pregateste sa sustina o serie de concerte in orase din Europa, Africa de Sud, China si America Centrala. In turneul sau va ajunge si in orasul de pe Bega.
Repertoriul pregatit de pianist va aduce in fata publicului compozitii ale unor artisti precum Scarlatti, Haydn, Beethoven, Chopin, Liszt sau Scriabin.
Wolfgang Glemser este membru activ al Societatii Germane Chopin si al Societatii Liszt Weimar. De asemenea, inca din 1996, acesta este profesor la Universitatea Tehnica Brandenburg Cottbus, institutie universitara care s-a implicat activ in organizarea concertului de la Timisoara, scrie tion.ro.
Cei care vor sa se bucure de concertul spectaculos sunt asteptati, joi, la Biblioteca „Eugen Todoran”, de la ora 18:30.

wolfgang glemser
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004412 (s)