News Flash:

EURO 2016 - Presa britanica lauda prestatia Romaniei dupa meciul cu Elvetia

16 Iunie 2016
1023 Vizualizari | 0 Comentarii
romania elvetia
Nationala Romaniei a obtinut primul punct de la Campionatul European in urma remizei cu Elvetia, dar echipa antrenata de Anghel Iordanescu este obligata acum sa castige meciul cu Albania pentru se califica in faza eliminatorie a competitiei.
Elvetienii nu se impaca prea usor cu rezultatul de egalitate, jurnalistii din Tara Cantoanelor fiind convinsi ca nationala lor trebuia sa castige confruntarea cu trupa lui Iordanescu.
"Elvetia merita de o mie de ori sa castige meciul cu Romania. Rezultatul nu reflecta nici pe departe jocul. Nu am castigat din doup motive: lipsa de eficienta in fata portii si un gol primit din penalty", au scris cei de la Le Matin.
Tribune de Geneve este de aceeasi parere, cu doua mentiuni: "Am avut un Shaqiri fantomatic, iar Lichtsteiner a comis o greseala uriasa care ne-a costat doua puncte".
Cotidianul britanic The Mirror este singurul care lauda prestatia Romaniei: "Stiam ca romanii vor fi puternici in aparare, au demonstrat-o in preliminarii. In meciul cu Elvetia, mai mult decat in cel cu Franta, au fost incapatanati si bine organizati. Echipa asta are o atitudine care demonstreaza ca pot si altceva decat sa stea cu spatele la zid. Au trimis oameni in atac in fiecare dintre cele doua meciuri de la EURO, fotbalistii se cunosc foarte bine intre ei, isi stiu jocul unul altuia pe dinafara. Stanciu si Andone au fost lasati pe banca, dar Chipciu si Keseru s-au potrivit perfect. Daca totul decurge conform planului in meciul cu Albania, nicio echipa nu isi va dori sa joace cu Romania in fazele eliminatorii".
Cei de la Eurosport compara partida Romaniei cu Elvetia de la acest EURO cu meciul dintre Romania si Franta de la turneul din urma cu 8 ani, confruntare care a fost desemnata cel mai urat meci al intrecerii: "Ai putea fi iertat daca ai uitat sa urmaresti Romania - Elvetia. Era o partida menita sa fie uitata. Un joc insipid, un rezultat ce permite Elvetiei aproape sigur sa iasa din grupa, iar Romaniei sa vaneze o victorie plauzibila cu Albania".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006654 (s)