News Flash:

EURO 2016, grupa E: Italia - Belgia 2-0, Irlanda - Suedia 1-1

14 Iunie 2016
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
italia belgfia
Reprezentativa de fotbal a Italiei a invins formatia Belgiei cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, la Lyon, in Grupa E de la EURO 2016.
Italia, care si-a facut jocul sau obisnuit, cu aparare solida si contraatacuri, s-a impus prin golurile marcate de Emanuele Giaccherini (32) si Graziano Pelle (90+3).
''Diavolii rosii'' au inceput mai bine meciul, iar Nainggolan (AS Roma) a avut primele doua oportunitati, dar prima oara sutul a fost prins de Buffon (10), iar apoi a ratat tinta.
Belgienii au controlat in continuare jocul, iar prima situatie a Squadrei Azzurra a venit abia in minutul 29, cand Pelle a trimis pe langa poarta.
Italia a deschis scorul impotriva cursului jocului, dupa o lansare de circa 40 de metri a lui Bonucci, receptionata perfect de Giaccherini, care l-a executat apoi pe Courtois (32). Giaccherini nu mai marcase pentru Italia din 2013.
Perioada buna a italienilor a continuat si Courtois a respins sutul lui Candreva (35), iar apoi Pelle a reluat cu capul pe langa poarta din pozitie ideala (36).
Finalul a apartinut belgienilor, dar De Bruyne (39, 40) a fost blocat in doua randuri in situatie de sut.
Belgia a avut o mare ocazie de egalare in min. 53, cand Lukaku a ramas in pozitie de unu la unu cu portarul, dar sutul sau a trecut razant cu bara.
Italia a replicat prin Pelle (54), dar fara succes, iar apoi Hazard l-a testat pe Buffon (56). Belgia a presat in continuare, dar fara a reusi sa penetreze apararea Italiei timp de multe minute. Origi a fost aproape de egalare (82), insa a trimis mingea peste poarta cu capul.
Squadra Azzurra a fost aproape sa dea lovitura de gratie pe contraatac, prin Immobile, dar Courtois a respins providential (84). Apoi, portarul belgian a retinut mingea sutata telefonat de Parolo (85).
Belgia a fost periculoasa in ultimele minute (90), dupa un carambol in careul italian, dar nici Origi si nici Fellaini nu au reusit sa reia spre poarta.
Italia a marcat si al doilea gol, in ultimele secunde ale meciului, prin Pelle, care a trimis mingea in plasa cu un voleu, la centrarea lui Candreva (90+3).
Belgia ramane fara victorie in fata Italiei in ultimii 34 de ani. Echipa lui Wilmots este la primul meci dupa o serie de noua in care nu marcheaza, ultima oara cand nu a inscris intr-un meci fiind in urma cu 367 de zile, intr-un meci din preliminarii cu Tara Galilor.
In celalalt meci al grupei, Irlanda si Suedia au terminat nedecis, 1-1. Urmatoarele meciuri vor fi Italia — Suedia, pe 17 iunie, pe Stade Municipal din Toulouse, si Belgia — Irlanda, pe 18 iunie, pe arena Matmut Atlantique din Bordeaux.

 Irlanda - Suedia 1-1
Echipele de fotbal ale Irlandei si Suediei au remizat, 1-1 (0-0), intr-un meci disputat luni pe arena Stade de France din Saint-Denis, contand pentru grupa E din cadrul EURO 2016.
In prima repriza, irlandezii au ratat deschiderea scorului prin Hendrik, care a trimis mingea in bara in minutul 32. Dupa pauza, irlandezii au marcat primii prin Wes Hoolahan (48). Scandinavii au reusit sa egaleze printr-un autogol al fundasului irlandez Ciaran Clark (71), care a trimis in proprie poarta centrarea in cros a lui John Guidetti.
La posesie, Suedia a fost in avantaj, cu 53-47 %, dar Irlanda a dominat cu 9-7 la capitolul suturi la poarta si cu 4-0 la suturi pe spatiul portii.
Cel mai bun om al meciului a fost desemnat irlandezul Wes Hoolahan.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006120 (s)