News Flash:

EURO 2016: Elvetia si Polonia deschid optimile de finala

24 Iunie 2016
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
euro 2016
Echipele Elvetiei si Poloniei se vor intalni sambata, de la ora 16,00 (ora Romaniei), pe stadionul Geoffroy-Guichard din Saint-Etienne, in primul meci din optimile de finala ale EURO 2016.
Ambele echipe sunt prezente in premiera in aceasta faza a competitiei, Elvetia venind de pe locul al doilea din Grupa A, dupa 1-0 cu Albania, 1-1 cu Romania si 0-0 cu Franta, iar Polonia de pe pozitia secunda in Grupa C, dupa 1-0 cu Irlanda de Nord, 0-0 cu Germania si 1-0 cu Ucraina.
Polonia este una dintre cele trei echipe care nu au primit pana acum gol la EURO 2016.
In cele zece meciuri directe, Elvetia are o singura victorie, cinci meciuri s-au incheiat la egalitate, iar Polonia s-a impus de patru ori (20-11 golaveraj).
Cel mai recent meci dintre cele doua a fost un meci amical disputat in noiembrie 2014 la Wroclaw, incheiat cu 2-2. Fabian Frei a egalat tarziu pentru oaspeti, dupa ce coechipierul sau Josip Drmic deschisese scorul. Artur Jedrzejczyk si Arkadiusz Milik au marcat pentru Polonia atunci.
Meciul va fi arbitrat de englezul Mark Clattenburg.
Selectionerul Elvetiei, Vladimir Petkovic, nu are probleme de lot, in schimb, selectionerul polonez Adam Nawalka nu va putea conta pe Bartosz Kapustka, suspendat, si nici pe portarul Wojciech Szczesny, in continuare accidentat.
Echipele probabile:
Elvetia: Sommer — Lichtsteiner, Schaer, Djourou, Rodriguez — Behrami, G. Xhaka, Dzemaili — Shaqiri, Embolo, Mehmedi.
Polonia: Fabianski — Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk — Blaszczykowski, Maczynski, Krychowiak, Grosicki — Milik, Lewandowski.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004748 (s)