News Flash:

Este decisa soarta Laurei Codruta Kovesi? Cum s-a scapat Olguta Vasilescu...

22 Noiembrie 2017
1536 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu

Se pare ca s-a decis soarta sefei Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Laura Coruta Kovesi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar fi decis sa o revoce pe aceasta. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu l-a ca 'dat de gol' pe acesta la TVR, la emisiunea Romania9, prezentata de catre Ionut Cristache.

"Kovesi ar trebui revocata. Nu trebuie sa i-o ceara seful de partid, ci ministrul Justitiei. Sigur i-o cere ministrul. Daca nu i-o va cere, trebuie sa se activeze Parlamentul prin modificarea legislatiei, prin comisii. Degeaba se schimba Kovesi, daca nu se modifica legile care permit abuzurile DNA", a spus Olguta care l-a aparat cu inversunare pe Liviu Dragnea care a fost azi la DNA pentru a i se pune sechestru pe avere.

Laura Codruta Kovesi ia in calcul revocarea: "Pana imi termin mandatul sau pana mi se cere revocarea..."

"Liviu Dragnea e cel mai reprezentativ sef de partid. In celelalte partide e ales prin congres. In PSD au votat toti membrii de partid. O sa facem legile justitiei chiar daca unii sunt frustrati si suparati de chestia asta. DNA e for opresiv. Am trait pe propria piele aceste lucruri. Se vorbeste de un prejudiciu de 37 de milioane de euro. Sunt drumurile din Teleorman. Dragnea nu are acesti bani. Ei instituie sechestru pe averea domniei sale.

Se spunea ca are averi colosale. Numai minciuni. Nu exista nicio proba in dosar ca si in cazul meu. Si la mine s-a pus sechestru. Nu am nici casa, nici masina. Am doar doua conturi. Ce mi s-a intaplat mie e similar cu ce i s-a intamplat lui Liviu Dragnea. Dragnea era invitat maine dimineata la DNA sa i se puna sechestru. A fost apoi sunat si i s-a spus sa vina azi dupa amiaza. A spus ca nu mai poate miercuri si sa vina azi la ora 17:30. Ca sa fie doua ferestre, Dragnea coruptul si Zeita anticoruptie. Sa fie in prime-time, sa fie cicul rostogolit. Dragnea e o victima, nu a niciun dubiu", a spus Vasilescu.

Ce a declarat Liviu Dragnea despre sechestrul impus de DNA:  "Urmeaza probabil si sechestrul pe viata"

Mai mult, ministrul s-a enervat de faptul ca s-ar fi cerut scoaterea in afara legii a celor de la PSD. "E greu sa fim scosi in afara legii. Care strada sa ne ceara sa retragem legile justitiei? Aia de la PNL? Ce s-a intamplat ieri pe strazile din Romania nu are legatura cu protestele de strada", a incheiat Vasilescu.

 


tudorel toader
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006086 (s)