News Flash:

Eros Ramazzotti va concerta la Cluj-Napoca. Afla data spectacolului si cat costa biletele

22 Iulie 2015
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
Eros Ramazzotti
Cantaretul italian Eros Ramazzotti va concerta in premiera la Cluj-Napoca, la Sala Polivalenta, pe 24 septembrie, in cadrul turneului de promovare "Perfetto 2015", informeaza organizatorii evenimentului.
Eros Ramazzotti a inceput sa invete sa cante la chitara la varsta de 7 ani si a incercat sa-si croiasca un drum pe platourile de filmare, initial ca figurant. Familia l-a incurajat, iar tanarul Eros si-a scris primele cantece in colaborare cu tatal sau, Rodolfo, muncitor in constructii pe timp de zi si muzician noaptea. In 1981, a luat parte la concursul muzical "Nuove di Castrocaro" si a ajuns in finala cu compozitia proprie "Rock '80", prinzand astfel si primul sau contract cu o casa de discuri. In 1982, a lansat primul single, "Ad un Amico", si a lucrat cu compozitorul Renato Brioschi, mentorul sau in drumul spre victoria din 1984, la Sanremo, unde a castigat la categoria debutanti.
A lansat primul sau album, "Cuori Agitati", atat in italiana, cat si in spaniola. Single-ul "Una Storia Importante" a vandut milioane de copii in Franta si a devenit un hit in restul Europei, iar Eros Ramazzotti a ajuns sa fie cunoscut pe plan international. In vara anului 1995, a luat parte la Festivalul European Estival de Muzica, impreuna cu Rod Stewart, Elton John si Joe Cocker. Apoi, in 1996, a lansat "Dove c'e Musica", un succes incredibil - sapte milioane de discuri vandute la nivel mondial. In 2007, albumul "E2" a ajuns bestseller atat in Italia, cat si la nivel international. In 2011, Eros Ramazzotti a fost numit "cel mai bun artist international", la festivalul anual "Die Goldene Kamera film & TV".
Anul 2012 aduce un nou album, "Noi", si un nou contract de inregistrare cu Universal Music. Nascut sub o stea norocoasa, "Noi" ajunge rapid primul in clasamentul iTunes in 17 tari si se vinde in peste 700.000 de exemplare. In iunie 2014, Eros Ramazzotti s-a casatorit cu actrita Marica Pellegrinelli, prietena lui de cinci ani, iar, pe 14 martie 2015, s-a nascut primul baietel al cuplului.
Pe 12 mai, s-a lansat cel de-al 13 album de studio al superstarului italian, "Perfetto".
In functie de distanta fata de scena si de tipul locului (in picioare sau pe scaun), biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca au preturi cuprinse intre 99 de lei si 495 de lei. Acestea se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV).
Concertul pe care Erros Ramazzotti il va sustine la Cluj-Napoca este organizat de Events in colaborare cu Nu Coast.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004911 (s)