News Flash:

EMOTIONANT! Mesajul transmis europenilor de sarbatori de tatal baietelului de 3 ani inecat in drumul spre Europa - VIDEO

29 Decembrie 2015
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
copil mort1
Abdullah Kurdi, tatal baietelului de 3 ani gasit fara suflare pe tarmul Greciei in timp ce incercau sa traverseze Marea Mediterana, caz care a facut inconjurul lumii, transmite europenilor, de sarbatori, un mesaj in care cere compasiune si intelegere pentru milioanele de oameni care au avut de suferit in urma conflictelor din Siria.
Peste 4 milioane de oameni au avut de suferit in urma conflictelor din Siria si multi au fost nevoiti sa plece in cautarea unui loc in care sa nu mai traiasca inspaimantati. Din pacate, multi nu au mai reusit sa ajunga in viata pe tarmul Europei, asa cum s-a intamplat si cu Aylan Kurdi, baietelul de doar 3 ani care s-a inecat in Turcia.
Acum, de sarbatori, tatal sau, Abdullah Kurdi, a vrut sa transmita un mesaj tuturor europenilor, prin care le cere sa fie solidari cu refugiatii.
"Noi am plecat din Siria din cauza razboiului caci ne este teama pentru copiii nostri, pentru onoarea noastra. Acolo au loc detonari, explozii, la care se adauga cei din Statul Islamic. Am vrut sa mergem cu un vas pana in Grecia si de acolo sa ajungem in Germania sau Suedia", povesteste barbatul.
Din pacate pentru el si familia lui, la doar cateva minute dupa ce au pornit cu ambarcatiunea din Turcia catre Grecia, vasul, suprasolicitat din cauza numarului mare de pasageri, s-a scufundat.
"Fiul meu Galeb, sotia mea Rehanna si celalalt fiu al meu, Allan, s-au inecat. Ma bucur doar ca am reusit sa-i ingrop acasa", continua Abdullah dupa o pauza, pentru a se asigura ca nu este surprins in timp ce plange. 
"Vreau sa ajut copiii pentru ca ei nu stiu nimic despre viata cu exceptia rasetelor si a jocurilor, asa ca este o problema atunci cand nu avem grija de ei. Mesajul meu pentru toata lumea este sa-si deschida usa pentru sirieni. Cand cineva iti inchide usa in fata, e greu sa mergi mai departe", explica refugiatul din Siria in mesajul sau.  Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005494 (s)