News Flash:

EMOTIONANT! Iti dau lacrimile! Ce a scris Anamaria Prodan pe mormantul mamei sale

19 Aprilie 2018
1520 Vizualizari | 0 Comentarii
mormant2

Ionela Prodan, inmormantata la Cimitirul Bellu. Zeci de colegi de breasla , dar si oameni simpli care au iubit-o si au apreciat-o, o conduc astazi pe ultimul drum pe artista de muzica populara.

S-au strans sute de oameni la cimitir. Cu totii o vor conduce pe ultimul drum pe Ionela Prodan. Lacrimi si durere la Cimitirul Bellu din Capitala, joi, 19 aprilie, cand Ionele Prodan este condusa pe ultimul drum de familie si prieteni. Printrele primele persoane din familia care au ajuns la capela se numara mama lui Laurentiu Reghecampf. Andreea Tonciu si Denisa Nechifor au ajuns  si ele  la capela cimitirului Bellu.

Ionela Prodan este inmormantata astazi, chiar de ziua de nastere a unei nepoate

De asemenea, Gigi Becali  a ajuns la inmormantare si a intrat in biserica. In momentul in care a fost vazut, multimea a inceput sa aplaude.

Anamaria Prodan a cheltuit o avere pentru inmomantarea mamei sale, legendara interpreta de muzica poplara Ionela Prodan. Anamaria Prodan ii va duce pe cei care o vor conduce pe mama sa pe ultimul drum la un restaurant exclusivist din Capitala, unde a platit 25.000 de euro.  Meniul va fi, se pare, cu somon, bauturi fine  si alte delicatese, pentru cele aproximativ 200 de persoane care vor participa.


''Ridica fruntea catre cer
Doar DUMNEZEU nu-i efemer 
In rest toate sunt trecatoare 
Pe a omului vietii carare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibile. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu! Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat", este scris la mormant si semnat de cele doua fiicele ale Ionelei Prodan, Anamaria si Anca. '' scrie pe mormantul fostei canterete. 

Galerie Foto

mormant
ionela prodan cimitirul bellu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005440 (s)