News Flash:

Elixirul tineretii Reginei Angliei! Este un produs romanesc pe care il consuma deja de 16 ani

17 Octombrie 2017
3212 Vizualizari | 0 Comentarii
regina
Se pare ca regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la ai sai 91 de ani, a devenit fana unor produse romanesti. Este vorba despre cateva tipuri de vin pe care aceasta le consuma in fiecare zi, ultimii 16 ani. De cand a gustat pentru prima data un vin din Romania adus de fiul sau, i-a nu si-a mai schimbat alegerea.
Cel mai interesant este ca regina nu se limiteaza la un singur pahar pe zi, dar bea cate cel putin unul la fiecare masa. Astfel, la dejun si la pranz ea opteaza pentru Feteasca Neagra, iar la cina pentru vinul alb de Cotnari. Cu putin timp inainte de culcare regina mai bea cateva pocale cu vin Murfatlar.
Aceasta practica a reginei Marii Britanii i-a cam ingrijorat pe consilierii ei de la Casa Regala, asa ca visteria sa a cerut Academiei Regale sa faca un studiu al acestui vin. Ceea ce au dezvaluit cercetatorii a fost cu adevarat uimitor. Potrivit academicienilor, vinul romanesc este atat de deosebit datorita solului bogat pe care creste vita de vie. Se spune ca fructele de pe taramul romanesc sunt incarcate cu o energie pozitiva ce poate prelungi viata. S-a facut chiar si un calcul in acest sens, din care reiese ca vinul din Romania poate prelungi viata cu aproximativ 18 ani.
Chiar si regina Elisabeta a II-a a recunoscut ca sanatatea ei este satisfacatoare anume datorita acestei bauturi „terapeutice” uimitoare.
Noua nu ne ramane decat sa-i luam exemplul si sa apreciem la justa lor valoare produsele autohtone, calitatea carora a fost recunoscuta la un nivel atat de inalt.

feteasca neagra murfatlar vin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010361 (s)