News Flash:

Elevii Scolii nr. 30 din Timisoara au inceput scoala in containere

11 Septembrie 2018
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
container scoala

Piateta din fata Scolii Generale 30 din Soarelui s-a umplut de parinti, copii si bunici, in prima zi de scoala. La festivitatea de deschidere au luat parte atat primarul Nicolae Robu, cat si consilierul local Daniel Idolu, care au tinut sa le vorbeasca celor mici. Dupa slujba oficiata de preoti, primarul a trecut la microfon si s-a laudat cu containerele exceptionale in care vor invata anul acesta aproape 150 de copii. Mai mult, le-a promis ca in doi-trei ani va fi gata extinderea scolii din Soarelui, transformare despre care se discuta deja de cativa ani buni, scrie tion.ro.

„In acest an am venit cu ceva inovativ pentru Timisoara, avem sase clase modulare, li se spune containere. Acest clase din asa-numitele containere sunt exceptionale, sunt spatii de invatamant exceptionale absolut din toate punctele de vedere. Avem sase clase si grupuri sanitare. Avem un proiect major, un nou proiect major pentru aceasta scoala, vom construi doua corpuri de cladire, am depus deja toata documentatia pentru a obtine fonduri europene. Eu estimez ca in doi-trei ani scoala va avea conditii si mai bune decat pana acum”, a explicat Robu.

Mai departe, primarul Timisoarei le-a spus parintilor sa le asigure cele mai bune conditii educationale copiilor, pentru ca omul „scolat” va avea mult mai multe posibilitati in viata. Primarul, venit si in calitate de profesor universitar in fata elevilor, a folosit de doua ori termenul „scolat” in loc de scolit, scrie tion.ro.


soarelui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005945 (s)