News Flash:

Elevii romani au ocupat locul I la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

23 Septembrie 2015
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
medalii
Elevii romani au obtinut trei medalii de aur si una de bronz la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, care a avut loc din Macedonia, echipa Romaniei ocupand si la aceasta editie locul I pe natiuni, a anuntat, marti, Ministerul Educatiei.
Medaliile de aur au fost obtinute de Ovidiu Razvan Harsan si Alexandru Petrescu, ambii elevi in clasa a VIII-a la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Bucuresti, si de Andrei Ioan Nicolae, in clasa a VIII-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti.
Maria Alexandra Udristoiu, eleva in clasa a VII-a la Colegiul National "Fratii Buzesti" din Craiova, a fost medaliata cu bronz.
Lotul olimpic a fost insotit si coordonat de profesorii Eugen Nodea, de la Colegiul National "Tudor Vladimirescu" din Targu Jiu, si Ionel Vasile Pit-Rada, de la Colegiul National "Traian" din Drobeta-Turnu Severin.
La editia a IX-a a Olimpiadei Balcanice de Informatica pentru Juniori, care s-a desfasurat in perioada 16-19 septembrie, la Ohrid - Macedonia, au participat 38 de concurenti din noua tari. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007513 (s)