News Flash:

Elevii de la Liceul de Arte Plastice din Timisoara marcheaza primul zbor al lui Traian Vuia

19 Aprilie 2016
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
Schite dupa aparatul de zbor al lui Traian Vuia sunt create in aceste zile de catre elevi, la Bastion. Desenele copiilor de la Liceul de Arte Plastice din Timisoara vor ajunge pe pliantele de promovare a turismului in Timis, un pliant editat de Agentia de Promovare si Dezvoltare a Turismului (APDT) Timis in colaborare cu ADETIM.. 
Anul acesta se implinesc 110 ani de la primul zbor cu monoplanul creat de Traian Vuia.  Se vor realiza aproximativ o mie de pliante, care se vor gasi la muzeul din Traian Vuia ori la infocentrele turistice din judet. In competitie sunt 30 de elevi de clasa a X-a, de la Liceul de Arte Plastice Timisoara. Vor fi realizati si magneti cu cu copia aparatului de zbor creat de Traian Vuia, care vor fi dati gratuit turistilor. 
„E important sa implicam si copii si adolescentii in ceea ce priveste promovarea turismului din judet. Cred ca implicandu-i in felul acesta ii atragem spre ce are judetul de oferit din punct de vedere turistic”, spune Delia Barbu, director APDT Timis, scrie ziuadevest.ro.
Prin aceste pliante este promovat Traian Vuia, dar si muzeul din localitatea cu acelasi nume din Timis, care ii poarta numele. La Muzeul din localitatea Traian Vuia. cu exceptia zilei de luni, programul de vizitare este intre orele 8 si 16.

traian vuia bastion delia barbu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007407 (s)