News Flash:

Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte PMP

30 Ianuarie 2015
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte al PMP, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din partid, precizand ca interimatul la conducerea formatiunii va fi asigurat de Eugen Tomac.
"Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte al PMP, presedinte interimar al partidului va fi Eugen Tomac", au precizat sursele citate.
Elena Udrea a fost dusa joi, cu mandat, la DNA, unde a stat mai mult de patru ore, fiind citata in dosarul Microsoft, in care este urmarit penal si fostul sau sot, omul de afaceri Dorin Cocos.
Udrea este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere, fiind acuzata ca a dobandit si folosit bunuri despre care stia ca provin din infractiuni, informeaza DNA.
Directia Nationala Anticoruptie (DNA) arata joi, intr-un comunicat de presa, ca procurorii i-au adus la cunostinta Elenei Udrea ca este urmarita penal si i-au prezentat acuzatiile.
In acelasi comunicat de precizeaza ca Udrea a fost pusa sub control judiciar pentru 60 de zile, respectiv pana la 29 martie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005195 (s)