News Flash:

Elena Udrea, la confruntari cu denuntatorii din dosarul "Gala Bute"

19 Martie 2015
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea a fost adusa din arest la DNA, joi, pentru confruntari cu denuntatorii sai din dosarul "Gala Bute", pe pagina de Facebook a fostului ministru al Dezvoltarii fiind postat un mesaj in care se arata ca aceste confruntari "vor dovedi caracterul mincinos al sustinerilor denuntatorilor".
"Dupa doua saptamani si jumatate de la momentul solicitarilor, astazi vor avea loc, in sfarsit, confruntarile intre Elena Udrea si denuntatorii sai in dosarul «Gala Bute». Ca si constatare: acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia dupa ce avocatii au invocat in spatiul public intarzierea punerii in aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltarii si dupa textul publicat in urma cu cateva zile in care se spunea ca «ancheta se deruleaza in ritm de melc». Elena Udrea si avocatii sunt increzatori ca aceste confruntari vor dovedi caracterul mincinos al sustinerilor denuntatorilor si vor permite evidentierea adevarului in aceasta speta", se arata in mesajul de pe pagina de Facebook a fostului ministru, postat de echipa sa de comunicare, cu eticheta "Adevarul Fara Catuse".
Elena Udrea a fost adusa, joi, din arest la DNA, aceasta avand in maini mai multe hartii, avocatul fostului ministru al Dezvoltarii Regionale spunand ca aceasta va fi confruntata cu denuntatorii Stefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu si Adrian Gardean.
Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, deputatul PMP Elena Udrea, a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in jurul orei 10.00, fiind insotita de politistii care au adus-o din arestul Politiei Capitalei.
Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, la intrarea in sediul DNA, ca Elena Udrea va fi confruntata cu Stefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu si Adrian Gardean.
Striblea a spus ca a pregatit impreuna cu Elena Udrea intrebarile pentru denuntatorii cu care va fi confruntata, precizand ca au cateva zeci de intrebari.
"In procedura confruntarii, oricand de bine ar fi pregatit sa minta, si ma refer la cei care au facut afirmatii mincinoase despre doamna Udrea, in urma unui tir de intrebari, poate sa fie adus la adevar", a mai spus avocatul.
Deputatul PMP Elena Udrea, arestata in dosarul "Gala Bute" si pusa sub acuzare si in dosarul "Microsoft", a postat, de mai multe ori mesaje pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, despre anchetele procurorilor si denunturile inculpatilor. Mediafax.ro

elena udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1395 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009895 (s)