News Flash:

Elena Udrea: "Coldea cere timp pentru a-si rezolva problemele, eventual pana ma "rezolva" pe mine"

2 Februarie 2015
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea
Deputatul Elena Udrea a scris duminica, pe Facebook, ca directorul interimar al SRI, Florian Coldea "cere timp pentru a-si putea rezolva problemele", eventual pana o va "rezolva" si pe ea.
"Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele interne aparute dupa dezvaluirile pe care le-am facut. Practic, are nevoie de timp pentru a musamaliza lucrurile. Eventual, pana ma <<rezolva>> pe mine", a scris Udrea..
Presedintele Comisiei de control SRI Georgian Pop a declarat duminica, agentiei MEDIAFAX, ca audierea conducerii intrerimare a SRI va fi facuta de catre comisie dupa finalizarea anchetei interne din cadrul Serviciului cu privire la acuzele aduse recent de Elena Udrea.
Pop a spus ca, in cadrul discutiei cu conducerea interimara a Serviciului desfasurata sambata, a luat act de faptul ca Serviciul a inceput verificarea interna standard cu privire la acuzatiile aduse de Elena Udrea si a mentionat ca acest tip de verificare dureaza de regula cateva zile.
El a aratat ca a stabilit impreuna cu conducerea interimara ca, la audierea care trebuia sa aiba loc in cadrul comisiei si care a fost anuntata anterior, ordinea de zi sa fie suplimentata cu inca un punct ,vizand verificarea interna standard al Serviciului in cazul Udrea.
Georgian Pop a aratat ca trebuie asteptate rezultatele verificarii interne standard, intrucat dor acest rezultat constituie raspunsul institutional si oficial al SRI si ca, daca ar face aceste audieri acum, comisia nu ar obtine decat raspunsul unui singur om.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005084 (s)