News Flash:

Elena Udrea arunca bomba

12 Mai 2016
6153 Vizualizari | 2 Comentarii
elena udrea
Elena Udrea reia declaratia facuta la inceputul anului 2015, cand a spus ca a fost in birou la Victor Ponta, premier pe atunci, pentru a negocia numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al DNA. Elena Udrea o provoaca pe Laura Kovesi sa sesizeze CSM in aceata privinta, asa cum a facut-o cu declaratia conform careia sefa DNA ar fi ordonat arestarea Elenei Udrea in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea o provoaca pe Laura Codruta Kovesi sa sesizeze CSM privind declaratia conform careia Udrea este cea care a negociat cuVictor Ponta numirea in post a actualei sefe a DNA.

Elena Udrea a avut o interventie telefonica in care a detaliat problema.

Elena Udrea: Cer sefei DNA sa mai sesizeze Inspectia CSM si cu urmatoarea declaratie: "Eu, Elena Udrea, am fost la primul ministru Victor Ponta in birou sanegociez numirea lui Kovesi in functia de procuror sef anticoruptie".

Doamna Udrea, buna ziua! Este aceasta o reactie a dvs in ce sens? "Cer CSM sa sesizeze..." Ii readuceti aminte dnei Kovesi ca dvs...?

Elena Udrea: Eu cer DNA, care am inteles ca a sesizat CSM cu privire la declaratiile pe care le-am facut aseara intr-o interventie telefonica, declaratii pe care le-am facut si asta toamna, cum ca doamna Kovesi a dat ordin sa fiu arestata a treia a oara in toamna lui 2015, ceea ce s-a si incercat si nu s-a reusit pentru ca nu a trecut de Parlament.

Aveti dovezi in acest sens?

Elena Udrea: Eu imi asum ce am spus. Sunt oameni din interior care mi-au spus inainte, eu am facut aceste afirmatii inainte sa porneasca cea de-a treia arestare si lucrurile care au urmat au dovedit ca informatia pe care am avut-o din interior a fost corecta. Si eu imi asum ceea ce spun. Doamna Codruta Kovesi a facut sesizare la Inspectia Judiciara a CSM, iar eu cer DNA, ii solicit DNA prin aceasta postare sa mai faca o sesizare la CSM si cu privire la aceasta afirmatie pe care iarasi mi-o asum, si anume ca am fost la prim-ministrul Victor Ponta in birou sa negociez numirea doamnei Kovesi.

In birou sau in apartament?

Elena Udrea: Intr-un birou privat in blocul in care dansul are si apartamentul in care locuieste. Dar este un birou acolo. Imi asum lucrul acesta, eu nu regret gestul de a ma duce sa intervin pentru ca dna Kovesi sa fie propunerea de procuror sef al DNA. Doar as vrea ca dna Kovesi sa isi asume faptul ca a fost numita de catre doi penali sau cu concursul a doi penali. Sau 3, daca ne gandim si la Traian Basescu. Eu, Victor Ponta si Traian Basescu.

elena udrea gala bute victor ponta negociez procuror sef anticoruptie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

VISANDU  | #1507
Titlul articolașului trebuia să fie, ”CURVETUL de Pleșcoi”aruncă mizeriile specifice unui BORFET PENAL.
Ghiurko  | #1509
Revoluțiile,câteodată, își mai mănâncă și propriii copii.
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1824 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006652 (s)