News Flash:

Elena Udrea, ARESTATA preventiv in dosarul "Gala Bute"

25 Februarie 2015
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
Instanta suprema a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Elenei Udrea, in dosarul "Gala Bute", aceasta urmand sa fie incarcerata in Arestul central al Politiei Capitalei.
UPDATE 09:55 - Elena Udrea a plecat de la ICCJ, unde a facut declaratii, cu ochii in lacrimi, despre situatia sa, si a spus ca va astepta acasa decizia instantei privind arestarea preventiva ceruta de procurorii DNA in dosarul Gala Bute", precizand ca stia ca Dorin Cocos a finantat campaniile PDL.
Deputatul PMP Elena Udrea a aratat, la iesirea din sediul instantei supreme, ca niciodata nu ar face declaratii mincionoase, asa cum au facut altii in cazul ei.
Intrebata daca ar face denunt impotriva fostului sau sot Dorin Cocos sau a lui Traian Basescu, Elena Udrea a aratat ca nu exista elementele pentru care ea sa faca vreund denunt fata de acestia, precizand ca pentru un denunt trebuie sa existe si alte probe.
"Nu as avea ce situatie sa prezint despre domnul presedinte. Niciodata nu as declara ceva mincinos, nu este nimic din ceea ce stiu eu despre Traian Basescu care ar putea fi subiect de denunt sau de acuzatie", a spus Udrea.
Intrebata in legatura cu modul in care a fost finantata campania din 2009, Udrea a aratat ca presa se face ca nu stie despre modul in care sunt finantate campaniile in general si ca poate sa ii intrebe foarte bine si pe "domnul Iohannis, domnul Ponta" despre cum se face acest lucru.
"Nu este un secret, asa se finanteaza campaniile electorale, de ce va faceti toti ca nu stiti. Toata clasa politica, toata presa si toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta, ei cum si-au finantat campaniile. La fel", a mai spus Udrea.
Intrebata despre contractele incheiate cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea a declarat: "Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL, asta stiam, dar nu stiam exact ce si cu ce suma".
Intrebata daca Blaga stia ca Dorin Cocos finanteaza PDL, Udrea a spus ca trebuie intrebat Vasile Blaga despre acest lucru.
Judecatorul de drepturi si libertati de la instanta suprema a judecat cererea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul "Gala Bute" si urmeaza sa dea o decizie.
Elena Udrea a plecat de la instanta suprema, ea urmand sa mearga la locuinta sa, unde este arestata, in dosarul "Microsoft".
Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost audiata la DNA, marti, iar dupa ce i-au fost aduse la cunostinta acuzatiile, in dosarul "Gala Bute", procurorii au cerut instantei supreme arestarea ei preventiva.
Udrea nu a facut foarte multe declaratii la intrarea in sediul instantei supreme, spunandu-le jurnalistilor: ”Nu o sa va spun dumneavoastra inainte de a spune instantei ce am de spus".
Intrebata daca isi imagina ca va ajunge sa aiba astfel de zile, Udrea a spus ca "atunci cand intri in politica te gandesti ca vei ajunge orice zile".
"Sunt deja arestata", le-a mai spus ea jurnalistilor, care au intrebat-o daca ii este teama ca va fi din nou arestata preventiv.

elena udrea dorin cocos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004499 (s)