News Flash:

Elena Gheorghe este insarcinata in aproape 7 luni. Cat s-a ingrasat artista si care este secretul ei

26 Aprilie 2017
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
elena gheorghe silicon
Elena Gheorghe este insarcinata in aproape 7 luni, insa acest lucru a fost destul de greu de observat, avand in vedere ca artista a dezvaluit ca va deveni din nou mama, in urma cu doar cateva zile.
Elena Gheorghe este insarcinata cu cel de-al doilea copil si este extrem de emotionata. Din fericire, interpreta are in continuare un corp de invidiat si spune ca s-a ingrasat doar un kilogram si jumatate.
Elena Gheorghe este insarcinata, dar burta abia i se vede
„Sunt insarcinata in 6 luni si jumatate, 27 de saptamani. Ma ajuta organismul, nu va gandti ca fac eforturi sa ascund sarcina. Mananc orice, azi am mancat o shaorma, dar nu a fost chiar cu „de toate”, fara prajeli, mai multe legume”, a declarat Elena Gheorghe la Kanal D. „Este vorba despre organism, tin foarte mult la ce mananc. Nu mananc dulciuri noaptea. Nu merg la sala, dar urc aproape 44 de etaje zilnic. Stau la etajul 11 si le tot urc si le cobor. Dansez in concerte”, a mai spus Elena. „Nu am fost foarte hotarati, dar am zis ca daca nu-l facem acum nu o sa mai facem. Am zis ca daca vrea Dumnezeu voi ramane insarcinata. De sfantul Nicolae i-am facut lui Cornel cadou ecografia”, a mai spus Elena Gheorghe.
Si sotul vedetei traieste intens aceasta perioada.  „Eu nu am preferinta, dar as vrea sa fie fetita. Nu are pofte, nu ma trimite noaptea dupa lucruri. Mergem impreuna daca vrea ceva”. Elena Gheorghe a anuntat ca este insarcinata in urma cu doar cateva zile.


elena gheorghe insarcinata mama ingrasat burta organismul eforturi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005406 (s)