News Flash:

Ei sunt "infractorii" Timisoarei? Politistii vor acorda avertismente biciclistilor care vor pedala prin centrul orasului

1 Octombrie 2015
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
biciclisti
Politistii locali din Timisoara au inceput deja sa ii ia la intrebari pe biciclistii prinsi pedaland prin centrul orasului si sa imparta avertismente, intr-o prima etapa, dupa ce Comisia de circulatie de la nivelul primariei a decis recent sa interzica de tot accesul bicicletelor in zonele pietonale. Biciclistii risca amenzi mari
Daca inainte existau restrictii referitoare la mersul pe bicicleta doar in anumite intervale orare, intre orele 18.00-22.00, din mai pana in octombrie, in centrul Timisoarei – in Piata Victoriei si pe strada Alba Iulia, acum accesul biciclistilor a fost interzis de tot. Si nu doar in cele doua zone, ci si pe strada Marasesti si in centrul istoric in general. Accesul oricaror vehicule a fost interzis, in zonele pietonale din centru, printr-o decizie a Comisiei de circulatie de la nivelul primariei, scrie tion.ro.
Decizia autoritatilor locale a starnit numeroase critici, dar oficialii municipalitatii nu dau inapoi. Au fost montate deja indicatoare, iar politistii locali au inceput sa ii ia la intrebari pe biciclisti.
„Politistii locali au aplicat pana acum (n.r. – de la hotararea Comisiei de circulatie) doar avertismente persoanelor care au circulat cu bicicletele in Piata Victoriei, unde este interzisa circulatia tuturor vehiculelor in ambele sensuri. Conform OUG 195/2002, sanctiunile sunt intre 630 si 810 lei”, afirma autoritatile locale.
Reprezentantii Politiei Locale nu ne-au putut prezenta deocamdata o situatie privind numarul de avertismente aplicate in ultimele zile.
Oficialii primariei nu au anuntat inca nici ce se va intampla cu statia de inchiriat biciclete pe care au dat-o in folosinta in Piata Libertatii. Le recomanda biciclistilor sa ocoleasca centrul, motivand ca prezenta lor in zonele pietonale, care sunt aglomerate, creeaza disconfort si exista riscul producerii unor accidente..

alba iulia biciclisti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004717 (s)