News Flash:

EFECTUL COLECTIV! Inca un club cunoscut din Timisoara a fost INCHIS!

14 Noiembrie 2015
4305 Vizualizari | 0 Comentarii
HAPPY CLUB
Tragedia din clubul Colectiv din Capitala a generat dupa sine o multime de controale in cluburile din toata tara, inclusiv in cele din Timisoara. Ca urmare, mai multe localuri din orasul de pe Bega si-au autosuspendat activitatea pe termen nedeterminat pentru a se pune la punct cu noile norme.
Totusi, unii patroni spun ca deja functionau in legalitate, dar acum se confrunta cu situatii noi, cum ar fi interzicea comercializarii bauturilor alcoolice in perimetrul Complexului Studentesc.
Conducerea clubului Happy, care se afla in perimetrul vizat de primarie, este nemultumita de decizie si considera ca municipalitatea nu ia in calcul si parerea studentilor in legatura cu acest demers.
„Dragi studenti/clienti, suntem pusi din pacate in postura de a va comunica, dupa 15 ANI de activitate, ca HAPPY CLUB ISI SUSPENDA ACTIVITATEA pe o perioada nedeterminata, CONTINUAND totusi cu partea de bistro/pub/restaurant, dar doar pana la orele 24.00. In contextul actual generat de tragedia din clubul Colectiv, care ne-a indurerat pe toti, se pare ca autoritatile la toate nivelele nu cunosc alte solutii decat recurgerea la actiuni si presiuni sustinute de diverse legi mai mult sau mai putin logice, coerente sau cu sens, in spatele carora, in acest moment, incearca sa-si ascunda responsabilitatea”, a transmis conducerea clubului Happy, potrivit tion.ro.
De asemenea, managerii localului cred ca exista anumite intrebari care trebuie sa primeasca raspunsuri. De exemplu, de ce localurile de peste drum de ei au voie sa comercializeze alcool?

timisoara complexului studentesc happy club
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009538 (s)