News Flash:

Educatoarea din Timisoara care si-a ucis fiica de patru ani, arestata preventiv pentru omor. Ce le-a spus anchetatorilor

15 Martie 2018
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
oana net educatoare timisoara 1

Educatoarea din Timisoara care, marti seara, si-a omorat fiica de patru ani in incercarea de a se razbuna pe sot, care intentiona sa divorteze, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile pentru omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Oana Net, femeia in varsta de 38 de ani din Timisoara care i-a taiat venele fiicei sale, iar apoi a inecat-o in cada, in urma cu doua zile, a fost adusa, joi, la Tribunalul Timis, iar judecatorii au decis emiterea mandatului de arestare preventiva pentru 30 de zile, pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie (omor comis asupra unui membru al familiei – fiica).

“Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus la data de 15.03.2018 punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpata Net Oana - Razvana sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie (omor comis asupra unui membru de familie - fiica), prevazuta de art. 199 alin. 1 raportat la art. 188 alin. 1 Cp, retinandu-se in sarcina acesteia faptul ca, in data de 13.03.2018, in jurul orei 17.30 a ucis-o prin inecare pe fiica sa minora, in varsta de 4 ani, in baia din locuinta acestora situata in localitatea Timisoara. La aceeasi data, inculpata a fost prezentata cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatei, pentru o perioada de 30 de zile. Cercetarile continua in cauza, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor de fapt si de drept”, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Educatoarea de 38 de ani i-a taiat venele, marti noapte, fiicei sale de patru ani la ambele maini si apoi a inecat-o in cada. Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest pentru a se razbuna pe sot, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus ca intentioneaza sa divorteze.


Femeia a fost transportata la spital imediat dupa ce a comis crima, pentru ca a consumat erbicid in incercarea de a se sinucide.

Potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean Timisoara, in urma unui consult psihiatric, medicii au stabilit ca femeia are nevoie de tratament de specialitate, astfel ca a fost transferata pe Sectia de Psihiatrie, dar si ca poate fi audiata de procurori. Ulterior, educatoarea a fost condusa la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, iar la finalul audierilor, femeia a fost retinuta pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de omor comis al unui membru al familiei.

Inspectorul scolar general al judetului Timis, Aura Danielescu, a declarat, miercuri dimineata, corespondentului MEDIAFAX, ca educatoarea de 38 de ani nu a mai fost evaluata psihologic de cativa ani. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Timis, legislatia a fost modificata in anul 2011, astfel ca niciun cadru didactic nu mai este testat din acest punct de vedere.

“Astfel de evaluari psihologice s-ar putea realiza doar in cazul in care cineva ar face o sesizare si ar cere acest lucru, conform Codului Muncii. Doar ca in cazul acesta, nimeni nu si-a dat seama ca are probleme psihice”, a afirmat Aura Danielescu.

Oana Net era educatoare la gradinita din localitatea timiseana Murani. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Timis, aceasta si-a luat concediu fara plata in urma cu patru saptamani, in incercarea de a-si gasi un alt loc de munca mai bine platit si pentru a scapa de naveta.


oana net femeia timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006013 (s)