News Flash:

Echipele de salvare nu au gasit niciun supravietuitor la epava avionului prabusit in Indonezia

18 August 2015
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
avion prabusit papua
Echipele de interventie au ajuns marti la locul unde s-a prabusit duminica un avion indonezian cu 54 de persoane la bord si nu au gasit niciun supravietuitor, a declarat un oficial citat de CNN.
Echipele din teren au gasit cadavrele tuturor celor 54 de persoane aflate la bordul avionului.
Mai multe elicoptere au fost trimise in zona impadurita din provincia indoneziana Papua pentru a incepe procesul de evacuare, a afirmat Bambang Soelistyo, directorul agentiei indoneziene de cautare si salvare.
Avionul de tip ATR42-300 al companiei Trigana Air, care efectua cursa interna IL267 de la Sentani (Jayapura) catre Oksibil, a pierdut contactul cu turnul de control duminica, la 33 de minute dupa decolare, in conditiile in care intregul zbor ar fi trebuit sa dureze in mod normal 45 de minute.
La bordul avionului se aflau 44 de pasageri adulti, cinci copii si cinci membri ai echipajului. Avionul transporta de asemenea patru saci cu bani, care contineau aproximativ 6,5 miliarde de rupii (circa 440.000 de euro), destinati satenilor din regiunile izolate ale provinciei Papua.
Epava aeronavei a fost gasita initial de sateni intr-o zona muntoasa din districtul Oksibil, iar luni a fost localizata de un avion al echipelor de cautare. Insa din cauza cetii, echipele de interventie au reusit abia marti sa ajunga la epava.
Trigana Air Service este una dintre numeroasele companii aeriene indoneziene interzise in Uniunea Europeana din motive de securitate. Compania a inregistrat 14 incidente grave de la inceputul activitatii sale in 1991, in urma carora a pierdut zece aeronave, potrivit site-ului Aviation Safety Network, care precizeaza ca avionul prabusit duminica era vechi de 27 de ani. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004785 (s)