News Flash:

EBU: Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016

29 Aprilie 2016
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
eurovision
Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016 iar o oferta in acest sens facuta de ProTV nu poate fi acceptata, deoarece postul respectiv nu face parte din European Broadcasting Union (EBU), se arata intr-un mesaj postat vineri pe pagina oficiala de Facebook a EBU.
"Desi ProTV ne-a abordat cu o oferta pentru a transmite concursul Eurovision din acest an, din motiv ca nu sunt membri ai European Broadcasting Union, iar Eurovision este o competitie intre membri si asociati ai Uniunii nu le putem accepta oferta", a explicat EBU.
Ulterior, Uniunea a intarit, raspunzand unui mesaj primit pe platforma de socializare, ca "nicio televiziune nu va transmite show-ul Eurovision in Romania", deoarece tara nu va avea un reprezentant la concursul cantecului european. Situatia din 2017 va fi analizata in viitor, a mentionat EBU.
European Broadcasting Union — cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din lume a anuntat, pe 22 aprilie, ca a inceput procedurile pentru a retrage TVR calitatea de membru ca urmare a neplatii unor datorii in valoare totala de 16 milioane de franci elvetieni (14,5 milioane de euro). Astfel, TVR nu va mai putea participa la Eurovision Song Contest 2016.
Artistul desemnat sa reprezinte Romania la Eurovision 2016, in urma Selectiei Nationale, a fost Ovidiu Anton, cu piesa "Moment of Silence".
Concursul Eurovision se desfasoara anul acesta la Stockholm.
AGERPRES

i protv ebu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006065 (s)