News Flash:

Ea e femeia care i-a taiat organul genital sotului, de 8 martie. Iata marturia ei socanta

9 Martie 2016
2287 Vizualizari | 0 Comentarii
marinela benea
Marinela Benea, femeia care intr-un exces de furie a incercat sa-ismulga pur si simplu organele sotului, sustine ca a recurs la acel gest deoarece victima, in speta sotul, este un lenes si nu o ajuta in gospodarie. Ba mai mult, cand bea, acesta mai face si scandal si o alunga de acasa. 
“ L-am trezit dimineata sa mearga in vie, la munca, si a zis ca nu-i comand eu ce sa faca. de nervi, l-am apucat de c... si el s-a tras. I-am pus compresa, ca ii curgea sange, dar a zis ca isi baga p.. in compresa mea. S-a dus la politie si de acolo la spital. Era beat de ieri. Nu te intelegi cu el cand o ia pe ulei. De 15 ani suntem impreuna, avem o fetita de 14 ani. M-a dat afara, m-a batut, l-am iertat, m-am intors. O sa ma duc sa il caut la spital. Bun sau rau, e prostul meu. Acum, sper sa ma ierte, sa nu ma duc la puscarie. Frumos cadou de 8 martie, nu am ce zice!” declara femeia

Stirea initiala:Momente de cumpana pentru un vasluian in varsta de 39 de ani din localitatea Dragomiresti. Acesta a ajuns in urma cu cateva momente la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, cu o plaga taiata in zona genitala. Potrivit spuselor lui, sotia a fost cea care l-a agresat, deoarece nu i-a adus flori.

”Bărbatul prezenta plăgi tăiate în zona scrotală, prin heteroagresiune. A afirmat că soţia l-a tăiat cu un cuţit pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie. Duă acordarea primelor îngrijiri, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a precizat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Vaslui. 

marinela benea smulga organele sotului lenes bea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006518 (s)