News Flash:

E NEBUNIE pe DN1, pe Valea Prahovei. Se merge bara la bara pe ambele sensuri

14 August 2016
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
aglomeratie dn11
Traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, circulandu-se in coloana pe ambele sensuri de mers,de asemenea, este aglomerat si pe drumul Rasnov Predeal, dar si in zona Bran-Moeciu, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
Duminica, la ora transmiterii acestei stiri, circulatia rutiera este ingreunata pe Valea Prahovei, fiind deja formate coloane de masini in zona statiunilor, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
"Traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, in ambele sensuri. Catre Bucuresti, se circula in coloana din Predeal pana in Busteni, iar in sens invers de la Sinaia pana la Busteni. La Comarnic sunt coloane de autovehicule pe sensul de mers catre Brasov si este posibil sa se formeze si catre Bucuresti.De asemenea, exista coloana de masini si pe DN73A Rasnov - Predeal, la intersectia cu DN1 si pe DN73 Bran - Moeciu. ", se arata in informarea Politiei.
Politistii de la Rutiera au trimis echipaje in judetul Brasov, in zona Darste, pentru a le recomanda soferilor care pleaca din Brasov catre Bucuresti sa circule pe varianta DN1A Sacele-Cheia-Ploiesti, pentru a evita aglomeratia.
"Le reamintim automobilistilor care pornesc din Brasov catre Bucuresti ca pot evita aglomeratia de pe Valea Prahovei circuland pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, cu mentiunea ca si pe acest tronson de drum, in orele urmatoare, pot aparea probleme de trafic in zona Maneciu, unde se executa lucrari de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren.", sustine Politia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005327 (s)