News Flash:

Dupa ce vei citi acest articol, nu vei mai arunca niciodata aceasta parte a bananei! Uite ce poti face…

21 Octombrie 2017
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
coaja de banane
Ne-am obisnuit sa aruncam la gunoi cojile de banane dar in tari precum India, sun cunoscute de zeci de ani proprietatile curative ale stratului interior al cojii de banana.

FOLOSESTE COAJA DE BANANA PENTRU ALBIREA DINTILOR
Se freaca dintii cu partea interioara a unei coji de banane in fiecare zi timp de 2 saptamani. Rezultatele le veti vedea dupa primele zile.

INDEPARTEAZA VERUCILE

Daca ai negi, acestia pot fi indepartati cu coaja de banana. Nu doar ca vei scapa de cei pe careii ai, dar nici nu iti vor mai aparea altii. Puneti o bucata de coaja de banana pe neg si bandajati. Lasati peste noapte si crepetati procedura pana cand acesta va disparea.

TE SCAPA DE ACNEE SI RIDURI
Banana este excelenta pentru o curatare completa a pielii. Motivul este prezenta antioxidantilorsi a agentilor anti-imbatranire. Bananele hidrateaza si hranesc pielea. Freaca o coajade bananape piele intr-o zona cu iritatii sau cu probleme. Las-o sa actioneze 30 de minute si vei vedea rezutatul.

TRATAMENT PENTRU PSORIAZIS
Din pacate aceasta boala nu poate fi vindecata cu coaja de banana dar aceasta poate ajuta multla ameliorarea simptomelor.

COAJA DE BANANA CA ANALGEZIC
Freaca o coaja de bana pe zone dureroase ale corpului si vei constata proprietatile saleanalgezice.

CURA DE SLABIRE CU COAJA DE BANANE
Potasiul este un mineral extrem de important in procesul metabolic care duce la arderea grasimilor. De aceea, continutul foarte ridicat de potasiu din coaja de banana o recomanda cape o alegere foarte buna in cura ta de slabire. Arderea caloriilor ne da energie si astfek devenim simai activi.
Coaja de banana mai contine multe alte elemente benefice cum ar fi antioxidanti, fibre, vitamine B si vitamina A.


indeparteaza verucile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007005 (s)