News Flash:

Dupa ce s-a impacat cu fiul ei, Luminita Anghel trece printr-o noua drama. De aceasta data este vorba despre fetita ei, Mariuca

18 Octombrie 2016
1485 Vizualizari | 0 Comentarii
luminita anghel
Dupa ce s-a impacat cu fiul ei, David, Luminita Anghel are de trecut o noua cumpana. Indragita artista a ramas fara fetita ei adoptata, pe care a disputat-o cu mama naturala. In acest moment, fiica Luminitei Anghel a ramas fara grija niciuneia dintre mame. Acum este ingrijita de o asistenta sociala si plange in fiecare zi dupa mama ei.


Povestea Mariucai este cunoscuta de toata Romania. Fetita de 10 ani a avut parte de o copilarie destul de dificila. Primii 3 ani i-a petrecut intr-un orfelinat, fara dragostea mamei, fara caldura parinteasca. Dupa primii 3 anisori petrecuti la casa de copii, aceasta avea sa vada ce inseamna sa traiesti intr-o familie, ce inseamna ca cineva sa te iubeasca.


Luminita o infiase si erau fericite impreuna, dar asta numai pana in 2014 cand mama naturala a fetei, Angelica Constantin si-a cerut drepturile asupra fetitei. Fetita a ajuns din nou in grija statului.
 

”In urma anchetei sociale, s-a stabilit ca mama nu are o locuinta si nici un serviciu stabil. Plus ca au fost informatii ca-l trimitea pe fratele ei la cersit. Astfel ca s-a impus plasamentul de urgenta al Mariucai la SOS Satele Copiilor, din Capitala. Mama are drept de vizitare o data la doua saptamani, miercurea, timp de doua ore.


Micuta este timorata, ii este frica de mama sa. Sta agatata de piciorul mamei sociale si isi revine greu dupa ce pleaca femeia, care de cele mai multe ori e pusa pe scandal”, au declarat surse oficiale pentru ziarul Click.


”E un copil puternic, a trecut bine peste toata perioada, s-a adaptat. Face dansuri moderne, invata bine la scoala. Intreaba mereu de mama Lumi, cand vine sa o vada”, povesteste Iulia, una dintre asistentele sociale pentru acelasi ziar.


Pe langa Mariuca, Iulia mai are grija de alti 3 copii amarati. Cu totii locuiesc intr-una dintre cele 12 case de la SOS Satele Copiilor.

david luminita anghel cumpana anchetei sociale mariuca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007226 (s)