News Flash:

Dupa ce a facut nunta in secret cu Stefan Banica Jr., Lavinia Parva a povestit ce s-a intamplat: “A venit asa, foarte firesc!”

6 Decembrie 2017
917 Vizualizari | 0 Comentarii
parva

Lavinia Parva a facut nunta cu Stefan Banica Jr. in mare discretie. Cei doi si-au unit destinele in luna octombrie, departe de ochii curiosilor.

Banica si-a dorit discretie maxima, si, dupa cununia civila de luna trecuta, el si-a invitat cativa prieteni la Balcic, in Bulgaria, sub pretextul ca-si serbeaza ziua de nastere in avans (n.r- pe 16 octombrie el implineste 50 de ani).

In tara vecina, cei doi au facut nunta.

Acum, Lavinia a vorbit despre fericitul eveniment care a avut loc in viata ei. In direct la “Teo show” pe Kanal D, sotia cantaretului a vorbit despre cum decurge relatia cu Stefan Banica si ce s-a intamplat la nunta lor.

”Tot Parva, da, dar in buletin l-am schimbat. N-am slabit absolut deloc. Toata lumea imi spune ca am slabit, insa in realitate nu, n-am slabit deloc.

Noi asa credem ca e bine, asa ne-am dorit, am vrut sa avem doar oameni dragi alaturi, am vrut sa nu facem tam-tam si ne-a iesit. Asa este, da.

Nu sunt genul de femeie care si-a programat cum trebuie sa fie rochia de mireasa, cum trebuie sa fie locul, insa la un moment dat am descoperit un loc care pur si simplu iti taie respiratia.

Am spus-o de fiecare data, nu am programat, nu m-am gandit, pur si simplu am lasat lucrurile sa curga natural si iata ca a venit si momentul acela.

Ne iubim la fel, ne respectam la fel, asa ca acum nu e nicio diferenta. E important sa te iubesti, sa te respecti la fel. Nu am simtit nicio diferenta, ne e bine.”, a declarat ea.

De asemenea, Lavinia a dezvaluit si secretul relatiei ei fericite si anume a povestit ca se intelege de minune cu Stefan, intrucat amandoi isi ofera libertate:

”Inseamna armonie, intelegere si libertate. La noi exista libertate pentru ca asta ne-am dorit. Respectam ce facem, ne oferim libertate, pentru ca amandoi suntem construiti, nu ne ingradim in niciun fel.

Asta e foarte important, sa ne cunoastem, sa ne intelegem.”, a mai dezvaluit ea la TEO Show.

De asemenea, Lavinia a marturisit ca a avut doua rochii de mireasa si a fost ceruta de mai multe ori de Stefan.

”Da, am avut doua rochii de mireasa. Am vrut o rochie simpla si comoda. Prietena mea cea mai buna e designer si am decis sa facem doua rochii. Una simpla si una foarte accesorizata.

N-am avut sarmale, dar atunci da, am purtat rochia aceea. A venit natural cererea in casatorie.

Nu, nu s-a pus in genunchi. A venit asa, foarte firesc, cum suntem de altfel si momentul acela s-a intamplat la fel de firesc. Pur si simplu a venit.

Da, cred ca da m-a cerut de mai multe ori, mereu am glumit pe tema asta si s-a intamplat.”, a mai spus ea.


banica balcic bulgaria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.013464 (s)