News Flash:

Dupa 2 ani de la moartea sotului, a primit un buchet de flori misterios. De la cine era

11 Octombrie 2017
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
buchet
Viata bate filmul! O femeie din Statele Unite, care a devenit vaduva in urma cu doi ani, a primit un buchet de flori misterios la locul de munca.

Povestea femeii a fost dezvaluita de o colega de serviciu pe pagina de Facebook „Love What Matters” („Iubeste ce conteaza”):
"Am avut ocazia ca fiu martora unei povesti de iubire ca in filme. Aceste flori au fost livrate azi pentru o doamna cu care lucrez. Ele sunt de la sotul ei care a murit in urma cu doi ani.

De fiecare sarbatoare sau aniversare de cand a murit, ea primeste mereu flori, cadouri sau bijuterii de la el. Inainte sa se stinga el a pregatit totul pentru asta, voia ca ea sa nu se simta singura in acele zile pe care urma sa le petreaca singura, fara el.


Va povestesc si voua totul nu numai pentru ca e uimitor si pentru ca imi incalzeste inima, dar si pentru a arata fetelor si femeilor ca iubirea adevarata exista.

Nu trebuie sa te multumesti cu cineva doar fiindca crezi ca nu te va iubi nimeni. Nu trebuie sa suporti sa fii inselata sau mintita, nu trebuie sa accepti sa si se vorbeasca urat.

Esti un premiu care trebuie castigat, si exista cineva acolo care te va iubi pentru totdeauna, chiar si din lumea de dincolo. Sper ca povestea asta sa va lumineze ziua", este povestea ei.

sursa: teo

statele unite flori bijuterii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1827 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004658 (s)