News Flash:

Duminica cu vreme urata

15 Mai 2016
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
Duminica vremea va fi in general instabila, cu inorari si descarcari electrice in special in zonele intracarpatice, iar spre seara ploile se vor extinde si in sudul si sud-estul tarii. Nici inceputul de saptamana nu vine cu vesti bune. De luni, temperaturile vor scadea simtitor, si abia spre sfarsitul saptamanii viitoare vremea incepe sa isi revina. 

PROGNOZA METEODUMINICA, vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari, temporar accentuate si vor fi averse si descarcari electrice, pe arii relativ extinse in regiunile intracarpatice, precum si in zona de munte, iar dupa-amiaza si noaptea si in sudul si sud-estul tarii, in timp ce in restul teritoriului se vor semnala izolat. 

Punctiform, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si se mentin conditiile de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul si estul tarii, in prima parte a intervalului, dar de scurta durata, in timpul ploilor si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16...17 grade in dealurile Crisanei si nordul Moldovei si 25...26 de grade in sud-est . 

prognoza meteo duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005773 (s)