News Flash:

Dubla victorie pentru baschetul timisorean

24 Decembrie 2014
1366 Vizualizari | 0 Comentarii
Anul 2014 s-a terminat excelent pentru ambele echipe de baschet masculin ale Timisoarei. Cuplajul de marti seara de la Sala Constantin Jude a adus doua victorii, cate una pentru BC Timisoara, cu Sibiul (92 - 75), si una pentru BC Timba, cu Craiova (99 - 90).
Primii iesiti pe parchet au fost cei de la BCT. Un eventual nou esec pentru gazde ar fi insemnat departarea semnificativa de play-off, mai ales dupa infrangerea de la Oradea.
Echipa a intrat mai greu in joc, Sibiul conducand si la 9 puncte. S-a terminat pana la urma cu 20 – 17 pentru oaspeti. De la un plus de 11 puncte la care sibienii au ajuns in repriza secunda, timisorenii s-au trezit si au echilibrat meciul, iar la pauza s-a ajuns la 38 – 36, dupa punctele reusite de Persic pe final, inainte de pauza mare.
Meciul a mers de la egal la egal si in partea a doua, dar timisorenii s-au distantat incet, dar sigur. Sfertul patru a adus distantarea semnificativa, iar scorul final a fost de 92 – 75, dupa ce sibienii au mai recuperat ceva din diferenta si mai mare existenta la un moment dat.
Tica a fost cel mai bun marcator el a inscris 21 de puncte, fiind urmat de Jovanivic, aflat clar in revenire de forma, cu 15, respectiv Persic, cu 14.
Timba leaga a doua victorie consecutiva
Dupa succesul din etapa precedenta, in deplasare, Timba a continuat seria buna si acasa. Echipa timisoreana a invins, miercuri seara, la sala Constantin Jude, formatia SCM U Craiova. Scorul final a fost 99 – 90. Meciul a avut o prima parte cu timisorenii la carma si un final in care oltenii au tras tare, au castigat ultima repriza la o diferenta destul de mare, dar nu indeajuns pentru a egala si a invinge.
Timba respira mult mai usor dupa a doua victorie consecutiva. Adversari au fost cei de la Craiova. Timisoara a pornit excelent si a avut o prima repriza castigata cu un scor clar, 32 – 19. Situatia s-a echilibrat in sfertul al doilea, terminat la egalitate 21 – 21. Deci, la pauza a fost 53 – 40, scrie tion.ro.
Jocul bun al Timbei continua si in repriza a treia, aceasta fiind adjudecata cu 24 – 15. A urmat finalul de meci si revenirea craiovenilor, acestia au castigat repriza finala cu 35 – 22. Nu a fost indeajuns pentru a castiga meciul, acesta s-a terminat 99 – 90 pentru Timba.
Reljic a avut cele mai multe puncte de la gazde, cu 21, urmat fiind de Glaziryn, cu 16 si Blunt, cu 13.

anul 2014 timisoarei bc timba bct
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004758 (s)